Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Διεξήχθει το 1ο από τα 7 διήμερα σεμινάρια εκπαιδευτών Luohan Qi Gong

















Το Σαββατοκύριακο 26-27 Απριλίου διεξήχθει το 1ο από τα 7 διήμερα σεμινάρια εκπαιδευτών Luohan Qi Gong με ένα πραγματικά εκπληκτικό δάσκαλο, τον Sifu Gaspar Garcia.
14 ώρες απίστευτης έμπνευσης!
Καλή αρχή και καλή συνέχεια!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΚΙΜΟΥΛΙΑΤΗΣ

Συνέντευξη τύπου θα δώσει την Παρασκευή το μεσημέρι ο πρόεδρος του Παναργειακού Κώστας Κιμουλιάτης.
Η συνέντευξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σίγουρα ο κ.Κιμουλιάτης θα αναφερθεί σε ιδαίτερα σοβαρά θέματα που αφορούν την ομάδα.

Λίγο πιο πάνω από την όμορφη Καραθώνα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Λίγο πιο πάνω από την όμορφη Καραθώνα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Σκουπίδια και κατσίκια που βόσκουν, σκουπίδια που καίγονται, δίπλα οι μπουλτόζες του εργολάβου. Κάποιοι δεν προσέχουν ούτε τα κατσίκια ούτε τους ανθρώπους. Έτσι πρόχειρα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα, έτσι πρόχειρα καταστρέφουν το περιβάλον μας έτσι πρόχειρα πετάνε τις ζωές των παιδιών μας.

Παναγιώτης Θ. Μερμίγκης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό ''ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ'' του Χρήστου Γραμματικόπουλου


NAYΠΛΙΟ - Οι Δήμαρχοι αλλάζουν – Οι Διεκδικήσεις μένουν


Για έβδομη χρονιά, ποδηλάτες από δεκάδες πόλεις σε όλη την Eλλάδα, στις 11 Μαίου στις 5:00 το απόγευμα, θα ξεχυθούν στους δρόμους διεκδικώντας την προώθηση του ποδηλάτου και τον περιορισμό του ΙΧ αυτοκινήτου. 
Φέτος η ποδηλατοπορεία συμπίπτει τυχαία με την προεκλογική περίοδο, χωρίς να ταυτίζεται με αυτήν.

Τι αλλάζει φέτος στις ασφαλιστικές εισφορές των αγροτών για τον ΕΛΓΑ

Στην εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσιεύθηκαν οι πίνακες με τα ποσά της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ για το 2014. Στο παρακάτω ρεπορτάζ, ο ΑγροΤύπος σας παρουσιάζει τις αλλαγές που εμπεριέχουν, σε σχέση με το 2013, σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους παραγωγούς.

Διάλεξη του Βασίλειου Λαμπρινουδάκη στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού


Την Τετάρτη 7η Μαίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού θα δώσει διάλεξη ο Βασίλειος Λαμπρινουδάκης, Ομότιμος Kαθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Επιδαύρου.
Θέμα της ομιλίας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων και εκδηλώσεων “Events Series 2014” του Κέντρου μας, θα είναι: «Πόσο κοντά είναι το παρελθόν μας; Η κληρονομιά του κλασικού κόσμου στην ζωή και την τέχνη».

Η Αγγελική Σταμέλου υποψήφια με τον συνδυασμό "Οι Πολίτες Μπροστά - Νέο Ξεκίνημα" του Δ. Πλατή



Εδώ και 20 χρόνια διατηρώ ιατρείο στο Άργος και προσφέρω επιστημονικό και κοινωνικό έργο ως συμβεβλημένη ιατρός ασφαλιστικών ταμείων .

Γιώργος Δέδες: Να ξαναβρούμε τον δρόμο που οδηγεί στην ποιότητα ζωής και την ατομική αξιοπρέπεια


Με αφορμή την επέτειο της εργατικής Πρωτομαγιάς σας στέλνουμε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας» Γιώργος Δέδες τόνισε:

«Η φετινή Πρωτομαγιά, όπως και οι προηγούμενες των τελευταίων ετών, βρίσκουν την ελληνική κοινωνία σε μια περίοδο σκληρής και επώδυνης δοκιμασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΛΙΔΗΣ : "Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ."



















"...Ο Γραμματικόπουλος δεν έρχεται για να πάρει αλλά για να δώσει..." Δηλώνει χαρακτηριστικά ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Σκαλίδης και συνεχίζει λέγοντας : "...Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ξεκινώντας από το μηδέν καταξιώθηκε σαν επιστήμονας και σαν επιχειρηματίας. Ο τόπος μας έχει πολλά να κερδίσει από αυτόν. Η ενασχόληση τέτοιων ανθρώπων με τα κοινά είναι σπάνια. Αυτό θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη από τους πολίτες."

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Τι να έχω μαζί μου στην κάλπη

















Οι εκλογείς προσέρχονται στο κατάστημα της ψηφοφορίας και παρουσιάζονται στην εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο. Οι εκλογείς μπαίνουν στο κατάστημα της ψηφοφορίας ένας- ένας ή σε μικρές ολιγάριθμες ομάδες, με τη σειρά της προσέλευσής τους και όπως ειδικότερα καθορίζει κάθε εφορευτική επιτροπή. Η αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα, που προσκομίζουν στην εφορευτική επιτροπή. Αν δεν έχουν αστυνομική ταυτότητα, προσκομίζουν σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.

Ευχαριστίες από τον πρόεδρο του Ιππικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Άργους Πάρη Βασιλάκο


Ο πρόεδρος του Ιππικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Άργους Πάρης Βασιλάκος θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που, αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες,

Έκανε σεξ με σκύλο στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών - Τους ''τσάκωσε'' αλλοδαπός που περνούσε τυχαία!


Όταν ο κάτοικος της περιοχής άκουγε τα επίμονα γαβγίσματα τουσκύλου και αποφάσιζε να πλησιάσει, σίγουρα δεν φανταζόταν αυτά που θα έβλεπε...

Το απίστευτο συμβάν στην περιοχή των Φιλιατρών διαδραματίστηκε σύμφωνα με το ilialive.gr, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (28-04-2014.) Πρωταγωνίστης ένας ηλικιωμένος, περίπου 80 ετών που συνευρέθηκε ερωτικά με ένα… σκύλο!

Τοπική Αυτοδιοίκηση και Πολιτισμός



Του Δημήτρη Κρίγγου
Δημοτικού Συμβούλου Άργους-Μυκηνών
Στα «χρόνια της ευκολίας» και της κυριαρχίας του λαϊκισμού στη χώρα μας, όπου τα πάντα αντιμετωπίζονταν ισοπεδωτικά και προσεγγίζονταν με το πνεύμα μιας «χοντροκομμένης» εντυπωσιοθηρίας, ένας από τους τομείς που κυριολεκτικά δεινοπάθησαν ήταν αυτός της πολιτιστικής πολιτικής, τόσο σε επίπεδο κεντρικού κράτους και αυτοδιοίκησης, όσο και σε επίπεδο ιδιωτικών φορέων.

Νίκος Χρόνης: Είναι η ώρα του Χρ. Γραμματικόπουλου



"Πριν από ένα περίπου χρόνο εξήγησα τόσο εγώ όσο και πέντε ακόμη συνάδελφοι μου αναλυτικά τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης μας. Δυστυχώς, η εξέλιξη των πραγμάτων στο Δήμο επιβεβαίωσαν τους λόγους αυτούς.
Στην παρούσα φάση και στην κατάσταση που έχει έρθει ο Δήμος μόνο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος μπορεί να δώσει λύση και διέξοδο. Ο Χρήστος έχει αγωνισθεί πολλά χρόνια με ήθος και συνέπεια για το καλό του Δήμου μας. Είναι η ώρα του."

"Η Αλήθεια για την Ύδρα" - Πρόσκληση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και παρουσίαση του συνδυασμού


Ρηγόπουλος Χάρης

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Αγαπητοι φιλοι και φιλες σας γνωστοποιω οτι ο υποψηφιος ΡΗΓΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ με τον συνδιασμο του κυριου Δ. ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ και εγω υποψηφιος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΗΓΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ με τον συνδιασμο του κυριου Δ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ ουδεμια συγγενικη σχεση εχουμε (πατερας-γιος οπως ακουγετε στην πολη του Αργους) παρα μονο συνονυμια.
Ευχομε στον παραπανω συνυποψηφιο καλη επιτυχια

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΗΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Φίλες και φίλοι,
Τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας είναι συσσωρευμένα και τα βιώνουμε όλοι καθημερινά.
Η επίλυσή τους απαιτεί την συσπείρωση των συνδημοτών / συμπολιτών, απαιτεί έναν ικανό Δήμαρχο, απαιτεί ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώνει τα Δημοτικά και Τοπικά Συμβούλια, απαιτεί την συμμετοχή στα κοινά του τόπου, νέων, με όραμα, αξίες, αποφασιστικότητα, χέρια καθαρά, απαλλαγμένων από τις παρωχημένες νοοτροπίες του παρελθόντος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΓΑ . NEW CHANNEL.GR VIDEO

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ NEW CHANNEL.GR VIDEO

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ NEW CHANNEL.GR VIDEO

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ VIDEO NEW CHANNEL.GR

NEW CHANNEL ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΪΟΥ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ VIDEO NEWCHANNEL

ΕΩΣ ΚΑΙ 100% ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ VIDEO REPORTAZNEWCHANNEL

ΓΣΕΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΕΡΓΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ VIDEO REPORTAZ

ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Έρχονται 3 δισ. ευρώ φόροι και περικοπές στο Δημόσιο –Κρυφά χαράτσια που θα μάθουμε μετά τις εκλογές





















Πλεόνασμα μαμούθ πρέπει να πετύχει η Ελλάδα για να μην έρθουν νέα μέτρα

Έρχονται εκλογές και η κυβέρνηση κάνει επίθεση… παροχών με εφάπαξ επιδόματα και μειώσεις εισφορών για μερικούς μήνες στις συντάξεις, ενώ “παρέχει” και 10 με 20 ευρώ το μήνα στους μισθωτούς με μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Στην εκδήλωση του Greek Energy Forum για την Ενέργεια



Αυτοψία Τατούλη στις περιοχές που επλήγησαν από χαλάζι.




















Μετά την πρωτοφανή χαλαζόπτωση που έπληξε την Αρχαία Νεμέα τις πληγείσες περιοχές επισκέφτηκε σήμερα το πρωί γεωπόνος του ΕΛΓΑ για μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών.
Η γεωπόνος του ΕΛΓΑ κυρία Δελλή από τον επιτόπιο έλεγχο που έκανε κατά τα λεγόμενα της διαπίστωσε μεγάλες ζημίες.

Αγωνιστικό προσκλητήριο από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου για την Πρωτομαγιά


ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ, ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου απευθύνει αγωνιστικό προσκλητήριο στους εργαζόμενους, στους νέους και νέες, στους άνεργους και συνταξιούχους. Την ιστορική αυτή μέρα ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες και στις κοινωνικές διακρίσεις.

«Εμείς θα αφαιρέσουμε από τις λίστες του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου, την Καραθώνα,























«Εμείς θα αφαιρέσουμε από τις λίστες του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου, την Καραθώνα, την Παχιά Άμμο, το Σίμο της Ελαφονήσου, τη Γιάλοβα, όλη τη δημόσια περιουσία που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν στον τόπο μας. Θα κόψουμε τον δρόμο στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. στην Πελοπόννησο και θα ανοίξουμε τον δρόμο στη νέα κυβέρνηση για να καταργήσει το ίδιο το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.». 

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΑΛΕΞΙΑ ΧΙΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Παρακαλώ τους φίλους μου να με στηρίξουν..Θα φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους σε θέματα που αφορούν την Νεολαία και τον Πολιτισμό!!!!

Ηλεία: Η τελευταία επιθυμία στελέχους του ΚΚΕ έκανε έξω φρενών τον ιερέα στην κηδεία του!














Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις προκαλούν τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια μέλους του ΚΚΕ, στην κηδεία του...
Η τελευταία του επιθυμία ήταν να διαβαστεί και να ταφεί με τη σημαία του ΚΚΕ πάνω στο φέρετρό του. Ωστόσο, ο ιερέας του χωριού που κλήθηκε να τελέσει την κηδεία εξέφρασε την αντίθεσή του, ζητώντας την απομάκρυνση της σημαίας.

ΠΟΣΠΛΑ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ....ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ......


EΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ''ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ'' ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την ερχόμενη Δευτέρα 05/05/2014 (8.00 μ.μ.) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ" του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γραμματικόπουλου.
Το εκλογικό κέντρο, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πρόνοια-Ναυπλίου.


"Οι Πολίτες μπροστά – Νέο ξεκίνημα": Χρειαζόμαστε ένα Δήμο ΕΝΙΑΙΟ και ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ


Σε συνέχεια του Δελτίου τύπου που εκδώσαμε στις 26/4/2014 για την συνεργασία των δύο ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών παρατάξεων « Οι πολίτες μπροστά –Νέο ξεκίνημα » σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και για πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Άργους- Μυκηνών να αναφέρουμε τα εξής: 

Δευτέρα 12 Μαΐου, στις 19.00, στο Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σας προσκαλεί στην κεντρική του ομιλία στην Αργολίδα τη Δευτέρα 12 Μαΐου, στις 19.00, στο Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα. Σας περιμένουμε!

Ο Τάκης Πετρόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»


Αποφάσισα να συμμετέχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα».
Με αγάπη για τον Δήμο μου και το χωριό μου θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις από την Επόμενη Μέρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι με δημιουργικότητα και συλλογική προσπάθεια θα λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

Τέλη Μαΐου η ψηφιακή τηλεόραση στην Αργολίδα




Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχαήλ Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Συμεών Κεδίκογλου, υπογράφουν την υπουργική απόφαση 23953/724/φ110Α που δημοσιεύθηκε σήμερα στο Εθνικό Τυπογραφείο, με την οποία τροποποιούνται οι ημερομηνίες διακοπής των αναλογικών τηλεοπτικών εκπομπών σε 16 allotments, ως εξής:

Ημερομηνία διακοπής των allotments:
18 (Πάτρα), 19 (Κόρινθος), 22 (Πύργος), 23 (Τρίπολη), 24 (Ναύπλιο), 25 (Καλαμάτα), 26 (Σπάρτη) στις30/5/2014.
20 (Αττική SFN1) και 21 (Αττική SFN2) στις 4/7/2014
1 (Έβρος), 2 (Πλάκα), 3 (Θάσσος), 4 (Παγγαίο) και 33 (Λέσβος) στις 1/8/2014
6 (Χαλκιδική) στις 12/9/2014
17 (Αίνος) στις 26/9/2014

Για τα υπόλοιπα allotments ισχύει η κοινή υπουργική απόφαση 41167/1375/Φ111Α/22.08.2013.

Δείτε την υπουργική απόφαση στο ΦΕΚ.

Διαφημιστικό μήνυμα για υποψηφίους και διαδόσεις για άρση περιορισμών.


Spot για ενημέρωση υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Επειδή κάποιοι σκόπιμα διαδίδουν ότι απαγορεύεται η προβολή υποψηφίων συμβούλων ή συνδυασμών με αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών εσόδων από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών έκρινε απαραίτητη τη δημιουργία ραδιοφωνικού spot και τηλεοπτικού σποτ που ενημερώνει για το αντίθετο.

Τα Μέλη μας που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν, απαντώντας σε αυτό το mail, να μας ζητήσουν να τους το στείλουμε, χωρίς χρέωση και ανεξάρτητα από την ταμειακή τους κατάσταση.


Αλλάζει κάτι στους περιορισμούς μεταδόσεων?Πριν 2-3 μέρες κυκλοφόρησε η «είδηση» ότι οι εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών θα γίνονται χωρίς περιορισμούς.

Η ΠΕΙΡΑΣ δέχθηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα σχετικά με το θέμα.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών και λάβαμε την απάντηση ότι:«Πράγματι έχει κατατεθεί τροπολογία με την οποία αίρονται κάποιοι συγκεκριμένοι περιορισμοί, αλλά αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή και να γίνει νόμος του κράτους, είναι σαν να μην υπάρχει.»
Κανείς δεν εγγυάται ότι η τροπολογία θα ψηφιστεί (μπορεί και να αποσυρθεί) ούτε και την τελική μορφή της (μπορεί να γίνουν αλλαγές).

Η ΠΕΙΡΑΣ συνιστά στα Μέλη της να μην παρασύρονται από πηχυαίους τίτλους διαφόρων blogs (που στο κάτω-κάτω δεν θα σας πληρώσουν το πρόστιμο που θα φάτε από το ΕΣΡ) και να περιμένετε να σας στείλουμε σχετικές οδηγίες ΟΤΑΝ υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια αλλαγή στη προεκλογική νομοθεσία.
Προς το παρόν ισχύουν η Οδηγία του ΕΣΡ και το ερμηνευτικό έγγραφο που σας έχουμε ήδη στείλει απο τις 12/4/2014.

Καπετάνιος ο Μητροπολίτης Αργολίδας .. Κρουαζιέρα Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας με το ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ.

Κρουαζιέρα Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδας με το ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ.
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας με τον πλοίαρχο του Μανταλένα Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Το ψηφοδέλτιο του Περιφερειακού Συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο»















Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Δημήτριος Δολτσινιάδης του Αθανασίου

Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει














Εκπτώσεις Μαΐου και ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει ότι το δεκαήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων του Μαΐου ξεκινά την Παρασκευή 2 Μαΐου και τελειώνει το Σάββατο 10 Μαΐου. Επίσης ενημερώνουμε το καταναλωτικό κοινό πως η Κυριακή 4 Μαΐου είναι μια από τις 7 Κυριακές που τα καταστήματα είναι ανοικτά. Κατόπιν απόφασης του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου το ωράριο λειτουργίας της Κυριακής θα είναι από τις 11,00πμ έως 16,00μμ.

ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Η ΝΑΤΑΣΑ ΡΑΓΙΟΥ













Η Νατάσα Ράγιου επισκέυθηκε τις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου, όπου συναντήθηκε με πολίτες, εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η κα Ράγιου ενημερώθηκε για τα προβλήματα των περιοχών αυτών και υπογράμμισε ότι «το Ναύπλιο και το Άργος είναι δύο πόλεις με ιστορική πολιτιστική κληρονομιά και μεγάλο φυσικό κάλος, που αξίζει να προωθηθούν στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η Ελληνική Περιφέρεια έχει πολλές δυνατότητες και οι όροι υπεροχής της όχι μόνο πρέπει να αναδειχθούν αλλά και να κεφαλαιοποιηθούν προς όφελος των κατοίκων της».

2.000 τουρίστες με κρουαζιερόπλοιο στο Ναύπλιο















Το κρουαζιερόπλοιο Noordam της εταιρείας Holland America με σημαία Ολλανδίας, κατέπλευσε σήμερα νωρίς το πρωί και έριξε άγκυρα,Το πλοίο μεταφέρει 2000 επιβάτες και κάνει το γύρω της Μεσογείου σε προγραμματισμένη κρουαζιέρα της εταιρίας.

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στο Ναύπλιο











Την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο, ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και οι συνυποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία", Όλγα Θεωδορικάκου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Νίκος Λόης και Καμίλο Νόλλας θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα, προκειμένου να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιό τους για τις ευρωεκλογές, καθώς και τις προτάσεις τους για την Ευρώπη και την Ελλάδα.
Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.
Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.
Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Ναύπλιο, θα έχουν συναντήσεις με φορείς, για να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας και απασχόλησης.

Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr

Άμεση κινητοποίηση και σύσκεψη για την χαλαζόπτωση που έπληξε την Αργολίδα


Η ισχυρή χαλαζόπτωση που έπληξε την Κυριακή (27 Απριλίου) το πρωί, την ευρύτερη περιοχή του Άργους, Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ίναχος και Σκαφιδάκι, καθώς και στην περιοχή της Νεμέας, στον Άγιο Βασίλειο, την Αρχαία Νεμέα και τις Αρχαίες Κλεωνές, προκαλώντας ζημιές σε πολλές καλλιέργειες, κινητοποίησε άμεσα τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ.

ΕΚΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2013 2014 Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0 3

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

35 ΧΡΟΝΙΑ Ν.Ο.ΑΡΓΟΥΣ



Ο Ναυτικός Όμιλος Άργους, κλείνοντας φέτος 35 χρόνια από την ίδρυση του, σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί του, με μια όμορφη μουσική βραδιά που διοργανώνει την Τρίτη το βράδυ στο Εν Λευκώ, παρέα με το μουσικό σχήμα Μεσόγειος!!!

Κλίμα ενθουσιασμού στην παράταξη Γραμματικόπουλου













Το πλήρες και πανίσχυρο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο χθες βράδυ από το Γραμματικόπουλο ανέβασε στα ύψη τον ενθουσιασμό και τον αέρα της νίκης στα στελέχη της δημοτικής παράταξης "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα"Ξεχωριστή στιγμή η φωτογραφία με τις γυναίκες υποψηφίους του συνδυασμού όπου ο Χρ. Γραμματικόπουλος έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος .

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΠΕΡΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟ"













Δυο παίχτες που στα δεκαεννιά [19] τουs βαδίζουν τον ίδιο δρόμο. πέρσι ο Κουτσοποδιώτης Νικόλαος και Πασπαλιάρης Παναγιώτης σήκωσαν το κύπελλο με τον ιστορικό Πανναυπλιακό Φέτος είχαν τη χαρά να είναι Πρωταθλητές με την ομάδα του "παμμετοχικου".Οι 2 "παίχτες" δείχνουν να έχουν το αίμα του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα τους .

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της Επόμενης Μέρας για το Δήμο Ναυπλιέων (επικεφαλής Δ. Κωστούρος)


















Το ψηφοδέλτιο της για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ναυπλιέων κατέθεσε η δημοτική κίνηση «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Κωστούρο.