Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Διαφημιστικό μήνυμα για υποψηφίους και διαδόσεις για άρση περιορισμών.


Spot για ενημέρωση υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Επειδή κάποιοι σκόπιμα διαδίδουν ότι απαγορεύεται η προβολή υποψηφίων συμβούλων ή συνδυασμών με αποτέλεσμα την απώλεια σημαντικών εσόδων από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών έκρινε απαραίτητη τη δημιουργία ραδιοφωνικού spot και τηλεοπτικού σποτ που ενημερώνει για το αντίθετο.

Τα Μέλη μας που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μπορούν, απαντώντας σε αυτό το mail, να μας ζητήσουν να τους το στείλουμε, χωρίς χρέωση και ανεξάρτητα από την ταμειακή τους κατάσταση.


Αλλάζει κάτι στους περιορισμούς μεταδόσεων?Πριν 2-3 μέρες κυκλοφόρησε η «είδηση» ότι οι εμφανίσεις των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών θα γίνονται χωρίς περιορισμούς.

Η ΠΕΙΡΑΣ δέχθηκε εκατοντάδες τηλεφωνήματα σχετικά με το θέμα.

Επικοινωνήσαμε σήμερα με το γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών και λάβαμε την απάντηση ότι:«Πράγματι έχει κατατεθεί τροπολογία με την οποία αίρονται κάποιοι συγκεκριμένοι περιορισμοί, αλλά αν δεν ψηφιστεί από τη Βουλή και να γίνει νόμος του κράτους, είναι σαν να μην υπάρχει.»
Κανείς δεν εγγυάται ότι η τροπολογία θα ψηφιστεί (μπορεί και να αποσυρθεί) ούτε και την τελική μορφή της (μπορεί να γίνουν αλλαγές).

Η ΠΕΙΡΑΣ συνιστά στα Μέλη της να μην παρασύρονται από πηχυαίους τίτλους διαφόρων blogs (που στο κάτω-κάτω δεν θα σας πληρώσουν το πρόστιμο που θα φάτε από το ΕΣΡ) και να περιμένετε να σας στείλουμε σχετικές οδηγίες ΟΤΑΝ υπάρξει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια αλλαγή στη προεκλογική νομοθεσία.
Προς το παρόν ισχύουν η Οδηγία του ΕΣΡ και το ερμηνευτικό έγγραφο που σας έχουμε ήδη στείλει απο τις 12/4/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου