Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

«Εμείς θα αφαιρέσουμε από τις λίστες του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου, την Καραθώνα,























«Εμείς θα αφαιρέσουμε από τις λίστες του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. όλες τις παραλίες της Πελοποννήσου, την Καραθώνα, την Παχιά Άμμο, το Σίμο της Ελαφονήσου, τη Γιάλοβα, όλη τη δημόσια περιουσία που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν στον τόπο μας. Θα κόψουμε τον δρόμο στο Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. στην Πελοπόννησο και θα ανοίξουμε τον δρόμο στη νέα κυβέρνηση για να καταργήσει το ίδιο το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.». 

Αυτό δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Οδυσσέας Βουδούρης κατά την επίσκεψη του στην παραλία της Καραθώνας, τα 1.911 στρέμματα της οποία ξεπουλάει το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.
Ο κ. Βουδούρης επισκέφθηκε την παρακείμενη ανοιχτή και ενεργή χωματερή απ’ όπου κάλεσε για ακόμα μια φορά τον Πέτρο Τατούλη να πάψει να κρύβεται. Ο κ. Βουδούρης μιλώντας στους δημοσιογράφους ζήτησε από τον κ. Τατούλη να σταματήσει να δείχνει την πολιτική του δειλία και να προσέλθει σ’ έναν ανοιχτό διάλογο ενώπιο των Μ.Μ.Ε. για όλες τις πληγές που η θητεία του έχει προκαλέσει στην Πελοπόννησο.
Στη φωτογραφία ο Οδυσσέας Βουδούρης με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιώργο Γαβρήλο, τον υποψήφιο δήμαρχος Ναυπλίου με την παράταξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Παντελή Κοκκινόπουλο και με υποψήφιους περ. σύμβουλους της «Πελοπόννησος Πρώτα».
http://panargolikos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου