Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Θεοδωράκης: Ο λαός δε σώζεται, ο λαός σώζει


Στην Πάτρα μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος άνοιξε την ομιλία του λέγοντας: «Δεν έχουμε σενάριο, δεν υπάρχει οτοκιού, εμείς στο Ποτάμι προσπαθούμε να ανακαλύψουμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας».Συνομιλώντας με φίλους, εθελοντές και δημοσιογράφους ο επικεφαλής του νέου κόμματος υπογράμμισε την ανάγκη συγκρότησης ενός «εθνικού συστήματος δράσης πέρα από ιδεολογικές αντιθέσεις για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας» ζητώντας τη στήριξη του κόσμου. «Εγώ δε θα συνεχίσω να είμαι σε αυτή την προσπάθεια, εάν ο κόσμος γυρίσει την πλάτη σε αυτήν την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Για το ψηφοδέλτιο του κόμματος και τους υποψηφίους στις επερχόμενες ευρωεκλογές επανέλαβε ότι «η σκέψη μου είναι στο ψηφοδέλτιο να μπουν νέοι άνθρωποι, άνθρωποι που δεν έχουν υπηρετήσει τις θέσεις εξουσίας» και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «ο λαός δε σώζεται, ο λαός σώζει».

Την Πέμπτη, 3 Απριλίου το «Ποτάμι», ταξιδεύει στη Λάρισα. Εκεί, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συναντήσει παραγωγούς και κατοίκους της περιοχής ενώ θα γίνει και συγκέντρωση στο Φρούριο, στο ομώνυμο κέντρο, στις 8 το απόγευμα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου