Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΡΑΘΗΚΑΜΕ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ


            Με υποσχέσεις, νερό δεν έρχεται. 


Οι αγρότες αγανάκτησαν και βγήκαν στους δρόμους αφήνοντας πίσω την κομματική τους ταυτότητα και με ένα μοναδικό στόχο. Επιτέλους να σταματήσει η εκάστοτε κυβέρνηση να τους κοροϊδεύει.


 Όπως δηλώνουν δεν πάει άλλο και είναι έτοιμοι να φτάσουν στα άκρα. Αυτή την ώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος πραγματοποιεί συνάντηση με τους αγρότες ώστε να τους καθησυχάσει και να τους δώσει μια απάντηση στα ερωτήματα τους. Ο κύριος Χειβιδόπουλος χαρακτηριστικά επαναλαμβάνει ότι το έργο πλέον δεν κινδυνεύει και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης 10 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε σε ποιο πρόγραμμα θα ενταχθεί. 
Οι αγρότες βλέποντας ότι τα έργα του Αναβάλου λεηλατούνται διαλύονται, ανησυχούν ότι το 2013 τελειώνει και τα προγραμματισμένα έργα βρίσκονται πάντα σε επίπεδο μελετών και μόνο το 10% έχει φτιαχτεί αλλά και αυτό δεν γνωρίζουν που είναι. Σ
Ο περιφερειάρχης είναι γνωστό πλέον  ότι έχει πάρει φόρα και η εντάσσει έργα και δημοπρατεί έργα... (μελέτες μελέτες και μόνο μελέτες).
Αυτή την ώρα στα Φίχτια στη συγκέντρωση αγροτών παρών και οι Φάνης Στεφανόπουλος, ο βουλευτής Σύριζα Αργολίδας Δημήτρης Κοδέλας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς και η Ναυσικά Μπαβελή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου