Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση τροφίμων στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014


Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, από τις10:00 μέχρι 14:00, στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) Αργολίδας, στο χώρο της πλατείας, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Στόχος είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Επιδαύρου για τις ανάγκες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια και με ανακοίνωσή του απευθύνει έκκληση στην ευαισθησία των κατοίκων για παροχή βοήθειας στους αδύναμους και απελπισμένους συνανθρώπους μας.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου:

Έκκληση για βοήθεια

Αναγνωρίζοντας την τραγική κατάσταση που ζουν κάποιοι συνάνθρωποί μας, ο σύλλογός μας σας καλεί να στηρίξουμε την Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της περιοχής μας.

Αντιμετωπίζοντας καθημερινά τον τελευταίο καιρό κραυγές απόγνωσης και απελπισίας, έχοντας εξαντλήσει κάθε απόθεμα τροφίμων και βοήθειας που είχε συλλέξει από άλλες δράσεις, Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης ζητά να στηρίξουμε την προσπάθειά της και κάνει δραματική έκκληση σε όλους εμάς.

Η ανάγκη για τρόφιμα είναι μεγάλη. Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά για τους ανθρώπους αυτούς είναι όαση και ελπίδα.

Κάνουμε λοιπόν έκκληση να δείξετε την ελάχιστη ευαισθησία και με τρόπο που δεν θα δυσκολεύεστε, να προσφέρετε ότι μπορείτε σε αυτόν τον αγώνα για τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Δεν ζητάμε χρήματα, μόνο ό,τι έχετε ευχαρίστηση σε τρόφιμα.

Για αυτό το λόγο την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, στο χώρο της πλατείας, έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου θα βρίσκεται το ΔΣ και θα συλλέγει τις προσφορές σας.

Η εποχή που διανύουμε δεν είναι απλά δύσκολη για πολλούς ανθρώπους γύρω μας, αλλά σκληρή και απάνθρωπη. Και γίνεται ακόμα πιο απάνθρωπο όταν αφορά παιδιά και ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου