Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου,


Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 95 παρ.4 και 96 του Ν.3463/2006, να προσέλθετε στις 27 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλουμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο

Παράταση προθεσμίας του έργου « Κατασκευή Οδών Πυρόπληκτων περιοχών α) Μιδέα – Αμυγδαλίτσα β) Αμαριανού Αραχναίου .

ΘΕΜΑ 2ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2014 για την εκτέλεση του έργου « Επισκευές στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Ιρίων ».


ΘΕΜΑ 3ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2014 για την εκτέλεση του έργου «Επισκευές στο Νηπιαγωγείο παραλίας Ιρίων ».


ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση της εκτελέσεως του έργου « Διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις στην Δημοτική ενότητα Ασίνης » και έγκριση της οικονομοτεχνικής μελέτης του έργου .


ΘΕΜΑ 5ο

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Οδοποιία Δήμου Μιδέας».


ΘΕΜΑ 6ο

Απόφαση περί επάρκειας υφιστάμενης κυκλοφοριακής σύνδεσης ιδιοκτησίας κ. Πουρούλα Γεωργίου στη θέση Μπουρμπούλι Πάροδος οδού Ναυπλίου –Ν.Κίου .


ΘΕΜΑ 7ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Ναυπλιέων για την ανάθεση της εκπόνησης του τεύχους παραχώρησης του παλαιού Τελωνείου.


ΘΕΜΑ 8ο

Έγκριση σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τίτλο « πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός Δημοτικής Ενότητας Νέας Τίρυνθας Δήμου Ναυπλιέων –Σύνταξη ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ»,έγκριση των όρων αυτής, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή παρακολούθησης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της.


ΘΕΜΑ 9 ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου για την εκπόνηση των μελετών της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός Δημοτικής Ενότητας Νέας Τίρυνθας Δήμου Ναυπλιέων –Σύνταξη ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ» και δέσμευση πίστωσης 35.000€.


ΘΕΜΑ 10 ο

Έγκριση σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τίτλο « ολοκλήρωση πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού Δημοτικής Ενότητας Μιδέας Δήμου Ναυπλιέων –Σύνταξη ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ»,έγκριση των όρων αυτής, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή παρακολούθησης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της.


ΘΕΜΑ 11 ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος του Δήμου για την εκπόνηση των μελετών της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «ολοκλήρωση πολεοδομικού και χωροταξικού σχεδιασμού Δημοτικής Ενότητας Μιδέας Δήμου Ναυπλιέων –Σύνταξη ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ» και δέσμευση πίστωσης 90.000€.


ΘΕΜΑ 12ο

Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «εκπόνηση μελετών πλαισίου έργων ανάπτυξης Λιμένος Ναυπλίου », έγκριση των όρων αυτής, ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή παρακολούθησης και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή της
ΘΕΜΑ 13ο
Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος για την εκπόνηση των μελετών της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Εκπόνηση μελετών πλαισίου έργων ανάπτυξης Λιμένος Ναυπλίου » και δέσμευση πίστωσης 45.000€.
ΘΕΜΑ 14ο
Παραλαβή γεωλογικής μελέτης ΓΠΣ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 15ο

Παραλαβή περιβαλλοντικής μελέτης για την έγκριση του τοπικού ρυμοτομικού στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου.


ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΘΕΜΑ 16ο

Απόφαση περί της διεξαγωγής εμποροπανήγυρης 25ης Μαρτίου 2014.


ΘΕΜΑ 17 ο

Επί αιτήσεως κου Δανιήλ Ξύδη για παραχώρηση χώρου στον πεζόδρομο Βας.Κωνσταντίνου.


ΘΕΜΑ 18ο

Προσθήκες ομάδων προσανατολισμού ,τομέων και ειδικοτήτων στα επαγγελματικά Λύκεια για το σχολικό έτος 2014-2015.


ΘΕΜΑ 19ο

Επιχορήγηση της Ιεράς μητρόπολης Αργολίδας για το φιλανθρωπικό της έργο.


ΘΕΜΑ 21ο

Ανταλλαγή οικοπέδων στην τοπική κοινότητα Πουλακίδας.


ΘΕΜΑ 22ο

Ορισμός ενός (1) δημοτικού συμβούλου ως προέδρου , με τον αναπληρωτή του, στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων (Α.Ν. 445/1937, 446/1937 σε συνδυασμό με τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων και εγκυκλίων) του Δήμου Ναυπλιέων για το έτος 2014 και ορισμός ενός υπαλλήλου του Δήμου με τον αναπληρωτή του ως γραμματέα της επιτροπής .
ΘΕΜΑ 23ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
ΘΕΜΑ 24ο
Απόφαση περί συγκρότησης Επιτροπής Σφράγισης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
ΘΕΜΑ 25ο

Έγκριση του ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης –στοχοθεσία προϋπολογισμού 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΟΚΟΙΠΑΝ».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου