Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Προσοχή: Χαλάει ο καιρός από τα μεσάνυχτα Της Κυριακής



Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από αργά το βράδυ της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά, με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές και τις κατά τόπους έντονες καταιγίδες.

Όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο της, το βράδυ της Κυριακής τα καιρικά φαινόμενα θα κάνουν την εμφάνισή τους στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά με βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες.

Τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες -στις περισσότερες περιοχές έντονες- θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ οι οποίοι βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι από το απόγευμα σε 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη, ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα αναμένονται στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου