Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«Επίσκεψη της τ. Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αργολίδα. Πρόγραμμα.»



Η τ. Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου επισκέπτεται αύριο Δευτέρα 7/9/15 την Αργολίδα και ουσιαστικά ανοίγει την αυλαία των πολλών θεματικών επισκέψεων και εκδηλώσεων που έχει σκοπό να διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα.
Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά έχουν ισχυρούς δεσμούς που κατάφεραν να χτίσουν αναχώματα στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης. Απόδειξη ο νόμος για την κοινωνική αλληλεγγύη στον οποίο εντάχθηκαν περίπου 600.000 συμπολίτες μας. Σκοπός του ΣΥΡΙΖΑ η ενίσχυση του προγράμματος, η συνεργασία με τις υπάρχουσες δομές αλληλεγγύης και η κάλυψη μεγαλύτερων, όσο το δυνατόν, αναγκών των ανθρώπων αυτών που η έλλειψη του κοινωνικού κράτους και η κρίση έβαλαν στο περιθώριο.

Πρόγραμμα επίσκεψης: 12 π.μ. Άφιξη και βόλτα στην πόλη για επαφή με τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις. 1.30 μμ- Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Rex (Ναύπλιο) και παρουσίαση ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας. 6 μμ- Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου με δημόσιους και αυτοδιαχειριζόμενους φορείς αλληλεγγύης του Νομού. 8 μμ- Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η Αλληλεγγύη και η Αριστερά» στο Θεατράκι του ΟΣΕ, Ναύπλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου