Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαίου θα εορταστεί στην Τροιζήνα


Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαίου θα εορταστεί στην Τροιζήνα η επέτειος της Γ. Εθνοσυνέλευσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: >>>>

Μέχρι τις 17 Μαϊου θα είναι ανοικτή η 5η Ανθοκομική Έκθεση στον Τινάνειο κήπο του Πειραιά. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 9:00 έως 21:00.

Tην Κυριακή 17/5/2015 και ώρα 10:30 από τον Δήμο Αιγάλεω και την μουσικοχορευτική και πνευματική εστία Ποντίων & φίλων Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ, στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης (οδός Ορυζομύλων), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Κυριακή 17 Μάϊου ώρα 11:30 στον προαύλιο χώρο του Φοιτητικού Οικοτροφείου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ( δίπλα στο Ιερό Προσκύνημα Αγίας Βαρβάρας) θα γίνει γιορτή για την Μητέρα και τα Παιδιά των μονογονεϊκών και ευάλωτων οικογενειών με παιγνίδι, καραγκιόζη, χορό, πολλές εκπλήξεις και δώρα. Θα γίνει από το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρουσία του προέδρου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β', του αναπληρωτή προέδρου του και γενικού διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου και του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικαίας και Αγίας Βαρβάρας κ. Αλεξίου.

O Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών κατά την διοργάνωση του 3ου Ναυτικού Σαλονιού παραδοσιακών σκαφών στον Πειραιά, μεταξύ των ημερομηνιών από 27ης έως 30ης Μαΐου 2015, που εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις της «Ευρωπαϊκής ημέρας θάλασσας» διοργανώνει μεταξύ άλλων :

(α) Έκθεση μοντελισμού παραδοσιακών σκαφών των μελών του Ιωάννη Τσακαλωφά και Χαράλαμπου Μουργινάκη.

(β) Έκθεση ζωγραφικής παραδοσιακών σκαφών των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πειραιά, ατομικής ή ομαδικής δημιουργίας με προαιρετική συμμετοχή των μαθητών.

(γ) Διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «ΚΑΡΝΑΓΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου