Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τέλος με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ΣΟΚ .. Ιωάννινα: Τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη αναγνώρισε ο θείος του



Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις οκτώ παρά είκοσι το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Κατσικά των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, το πτώμα εντόπισε ένα ζευγάρι, που έκανε βόλτα σε χωμάτινο δρόμο, ο οποίος οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα και το οποίο βρίσκεται κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και στο γήπεδο της Ανατολής.

Η σορός βρέθηκε παραμορφωμένη, καθώς ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει τραύματα και από επιθέσεις άγριων ζώων. Oλα τα στοιχεία κατατείνουν στο γεγονός ότι πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς τα ρούχα είναι αυτά που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων την Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου. Επίσης, τα χαρακτηριστικά του προσώπου του παραπέμπουν σε αυτά του 20χρονου φοιτητή.

Εξάλλου, στο σημείο κλήθηκε από την Αστυνομία και ο θείος του παιδιού, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του. Στην περιοχή βρίσκεται και ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Κοντά στο πτώμα του νεαρού βρέθηκε επίσης ένα μαχαίρι, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.