Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στην Χρυσή Αυγή, ΔΕΝ συνηθίζουμε να μιλάμε επί του προσωπικού!


Γιατί ο αγώνας μας είναι συλλογικός και δεν γίνεται για θέσεις και οφίτσια, αλλά γίνεται για την απελευθέρωση της Πατρίδας από την θανάσιμη θηλειά των τοκογλύφων - δανειστών, την Εθνική ανεξαρτησία της και την κοινωνική δικαιοσύνη!

Αυτό μάλιστα μας διαφοροποιεί σε σχέση με όλα τα άλλα κόμματα.

Οι εκλογές τελείωσαν, ο λαός μίλησε, ο λαός της Κορινθίας μίλησε!

Και η εντολή του, προς όλα τα κόμματα της Βουλής, είναι, να απαλλαγούμε από τα μνημόνια και τα δεινά που έχει προκαλέσει στην Πατρίδα μας! Να καταπολεμηθεί η ανεργία, να εργάζονται οι Έλληνες, να μην υπάρχει παγωμένο παιδικό δωμάτιο τον χειμώνα, να μην υπάρχει Ελληνική οικογένεια πεινασμένη!

Όποιος δεν άκουσε την εντολή του λαού μας κωφεύει προκλητικά ενώ η αγνόηση της από τον Σύριζα που ανέλαβε την εξουσία, θα είναι προδοσία της λαϊκής βούλησης!

Η εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στους Έλληνες Εθνικιστές έσπασε την συνομωσία της σιωπής που μας έχει επιβληθεί από τα κανάλια των μεγαλοεργολάβων και έστειλε πολλαπλά μηνύματα, δεξιά κι αριστερά.

Ένα μήνυμα είναι πως η Ελπίδα δεν θα έρθει με το συνοθύλευμα του Σύριζα, αλλά θα έρθει και μάλιστα σύντομα, με τον ερχομό των Ελλήνων Εθνικιστών στην εξουσία και με Εθνικό Κυβερνήτη τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο!

Ένα άλλο μήνυμα, είναι εντολή προς το (παρα)δικαστικό κύκλωμα και την εξουσία, να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και να απελευθερωθεί ΑΜΕΣΑ, ο Αρχηγός, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας που εξακολουθούν να βρίσκονται άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά στις φυλακές, πολιτικοί κρατούμενοι ενός σάπιου καθεστώτος, με γελοίο κατηγορητήριο, και χωρίς δίκη, εδώ και ενάμιση χρόνο!

Σε όλους εσάς που εμπιστευτήκατε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, υποσχόμαστε - και εγώ προσωπικά δεσμεύομαι - όχι μόνο στους χιλιάδες που με ψήφισαν, αλλά σε ολόκληρη την Κορινθία, να είμαστε εδώ, δίπλα στα προβλήματα του κόσμου.

Και ο Λαός ξέρει, έχει καταγραφεί στην συνείδησή του, πως οι Χρυσαυγίτες δεν κάνουν πίσω σε όσα λένε και δεσμεύονται!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναγωνιστές που αγωνίστηκαν μαζί μου και με τους άλλους συναγωνιστές μου, νυχθημερόν, για να φτάσει η Ελεύθερη και Αδέσμευτη φωνή μας, η φωνή της Χρυσής Αυγής, όσο μακρύτερα μπορούσε! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...



ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ