Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού και υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδερής επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Άργους Μυκηνών, το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο.



Το κλίμα που κυριάρχησε ήταν εγκάρδιο, μιας και οι δύο πολιτικοί άντρες έχουν κοινή πορεία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κομματικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Καμπόσος στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας στο τμήμα κλασικού αθλητισμού του Α.Ο. Διομήδης Άργους, γύμναζε το Βασίλη Σιδέρη στους δρόμους αντοχής. Το συγκινησιακό κλίμα έγινε εντονότερο όταν και οι δύο θυμήθηκαν τους κοινούς αγώνες που έχουν δώσει για τη Νέα Δημοκρατία και η συζήτηση αυτή τους πήγε πολλά χρόνια πίσω. Βέβαια, ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε ο Βασίλης Σιδέρης στον ίδιο και στην παράταξή του κατά τις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου και κατέλαβε το, άξιο αναφοράς, ποσοστό του 62%. Ο Βασίλης Σιδέρης του υπενθύμισε ότι δεν ήταν δυνατόν να μην τον στηρίξει, αφού πιστεύει και ο ίδιος στο όραμά του για τον τόπο.
Ιδιαίτερα συζήτησαν το θέμα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους και επιβεβαιώθηκε η στήριξη του Βασίλη Σιδέρη ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη προς το Δήμαρχο για την ολοκλήρωση του μεγάλου αυτού έργου πνοής για το Άργος άλλα και για ολόκληρο το Δήμο Άργους Μυκηνών.





Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά και την αισιοδοξία του για την υποψηφιότητα του κ. Σιδέρη καθώς και την πεποίθηση ότι θα τύχει μεγάλης αποδοχής στο κόσμο της Αργολίδας. Ο κ. Σιδέρης τον ευχαρίστησε και δήλωσε την εκτίμηση και συμπαράσταση του στο Δήμαρχο και στο Δήμο Άργους Μυκηνών, είτε από τη θέση του βουλευτή Αργολίδας είτε από τη θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου.