Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Τρίπολης- Καλαμάτας λόγω καθίζησης

















Η αστυνομία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χ/θ 52,500 μέχρι και την χ/θ 56,000 της Ε. Ο. Τρίπολης – Καλαμάτας (μετά την Τ. Κ. Δερβενίου μέχρι όρια με το Νομό Μεσσηνίας), με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων, λόγω φθοράς που έχει υποστεί το οδόστρωμα στην χ/θ 54,100 της παραπάνω Ε. Ο. και στο ρεύμα της οδού προς Καλαμάτα (καθίζηση και υποχώρηση ασφαλτοτάπητα σε μήκος 39.5 μέτρων, βάθους 1 μέτρου και πλάτους 4 μέτρων περίπου ).
Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση θα διαρκέσει, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης του οδοστρώματος.
Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Καλαμάτα, θα διεξάγεται μέσω του Αυτοκινητόδρομου: Κόρινθος – Τρίπολης – Καλαμάτας.
Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :
- Η Δ-νση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Πελοποννήσου και το Α. Τ. Μεγαλόπολης, υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, να τοποθετούν και συντηρούν την κατάλληλη οδική σήμανση, με σκοπό την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 και 10 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)
- Επίσης να τοποθετηθεί κατάλληλη οδική σήμανση στη διασταύρωση των Παραδεισίων (επί της παραπάνω οδού), έτσι ώστε οι χρησιμοποιούντες την παραπάνω οδό με τελικό προορισμό την Καλαμάτα, να εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, καθότι η κυκλοφορία των οχημάτων προς Καλαμάτα, θα διακόπτεται μετά την Τ. Κ. Δερβενίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου