Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

                      Χαος στο κεντρο του Αργους λογω… Χριστουγεννων!
Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς του Άργους σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης εξαιτίας της… φαεινής ιδέας της δημοτικής αρχής να στείλει εργάτες τις απογευματινές ώρες για να τοποθετήσουν χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια στους δρόμους.

Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι, αυτή τη στιγμή οι πιο κεντρικοί δρόμοι του Άργους, η οδός Καποδιστρίου και η ο οδός Δαναού, στο κομμάτι που οδηγεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου είναι κλειστές. Η δημοτική αρχή έχει στείλει εργάτες για να τοποθετήσουν χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια σε ώρα κίνησης και έχει δημιουργηθεί χάος.

Δεν γνωρίζουμε ποιος αποφάσισε να πραγματοποιηθούν αισθητικές παρεμβάσεις στους κεντρικούς δρόμους του Άργους απόγευμα Δευτέρας αλλά να τον ενημερώσουμε ότι σε όλες τις μεγάλες πόλεις αυτές οι ενέργειες γίνονται αργά το βράδυ ή τις πρώτες πρωινές ώρες ή έστω Σαββατοκύριακα, ώστε να μην γίνονται μποτιλιαρίσματα και ταλαιπωρούνται όχι μόνο οι οδηγοί αλλά και οι κάτοικοι που είναι αναγκασμένοι να ακούν τις κόρνες των αυτοκινήτων για πολλή ώρα.
Απλά πράγματα αλλά ούτε γι’ αυτά, δυστυχώς, δεν υπάρχει λογική στο Άργος…

Β.Τ http://www.paratiritis-news.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου