Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη για τις επιτυχημένες επιχειρήσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας

 

Μετά το πέρας των επιτυχημένων επιχειρήσεων για την πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας στο νομό Αργολίδας, θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας Ταξίαρχο κ. Ιωαννίδη Νικόλαο, που συντόνισε τις επιχειρήσεις με μεγάλη επιτυχία, τους Διοικητές και αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Άργους, Ναυπλίου και Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Όλοι γνωρίζουμε τον αγώνα και την αυταπάρνηση των αστυνομικών για να εκτελέσουν το καθήκον τους. Οι επιτυχημένες επιχειρήσεις αποδεικνύουν για άλλη μια φορά τον εμπεριστατωμένο και μεθοδικό τρόπο που εργάζεται η αστυνομία αλλά και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στο νομό μας.

Θέλω να τονίσω πως θα είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της Αστυνομίας που έχει στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας.



Βασίλειος Γ. Σιδέρης



Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου