Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Επίσκεψη Υπουργού ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη, στην Πάτρα


Στην Πάτρα θα μεταβεί αύριο ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να παραστεί σε ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με θέμα την έρευνα και εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό Κόλπο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 10:30’ πμ, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου - Τμήματος Δυτικής Ελλάδας.
Νωρίτερα, στις 9:30’, ο Υπουργός ΠΕΚΑ θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής να επισκεφθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Για το απόγευμα στις 17:00’, έχει προγραμματιστεί ευρεία συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με παραγωγικούς Φορείς της πόλης, εκπροσώπους του ΣΕΒ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας.
Ακολούθως, ο Γιάννης Μανιάτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στις 18:30’, στα Γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, ενώ στις 19:30’ θα έχει συνάντηση με στελέχη, μέλη και φίλους του Κινήματος, στο πλαίσιο των διαδικασιών της προετοιμασίας του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης (Ξενοδοχείο Αστήρ Παλλάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου