Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Αποκαλύψεις Νέγκρο και Κουράτολο απο την Ιταλία

Δεν έχει τέλος το σίριαλ με τους Ιταλούς στο Παναργειακό καθώς ο Ιταλός τεχνικός Πάολο Νέγκρο μίλησε για την εμπειρία του στη φημισμένη ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, ενώ σε δηλώσεις του ο Λεονάρντο Κουράτολο δήλωσε πως ο λόγος που αποχώρησε από την ομάδα ήταν ότι οι κύριοι Τρύφωνας, Νίκος, Κατερίνα, έβαλαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από την ομάδα...

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ λυπημένος από ό,τι συνέβη. Η κατάσταση ήταν πραγματικά απίστευτη, με τις αεροπορικές κρατήσεις μας να αναβάλλονται από μέρα σε μέρα ώσπου ενημερωθήκαμε για την παραίτηση του κ. Κουράτολο. Λυπάμαι πολύ, διότι είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα στο Άργος, φέρνοντας τον σύλλογο να καταλάβει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τόσο εγώ όσο και ο Τζιανλούκα Μαρίνι προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα που μας παρουσιάστηκαν, ακόμα και με προσωπικές θυσίες , αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό. Αυτό που με λυπεί είναι το γεγονός ότι δεν έλαβα ούτε ένα τηλεφώνημα που θα με ενημέρωνε για την ισχύουσα κατάσταση και το γεγονός ότι χθες το βράδυ (25/7) εξελέγη νέα διοίκηση και το πληροφορηθήκαμε από τις εφημερίδες. Απλά λυπάμαι για τους φιλάθλους του Άργους που είχαν εκφράσει για μένα ένα απίστευτο ενθουσιασμό, και ελπίζω για αυτούς το καλύτερο, γιατί το αξίζουν χωρίς καμία αμφιβολία. Εύχομαι ότι εκείνοι που θα διαχειρίζονται στο μέλλον τον σύλλογο να είναι πλέον σε θέση να κάνουν ό,τι είχαμε σκοπό να κάνουμε εμείς. Το μέλλον; Για τώρα, χρειάζομαι μερικές ημέρες για να φορτίσω τις μπαταρίες μου και να καταπραΰνω την απογοήτευση μου που ήταν πραγματικά μεγάλη, αλλά όπως έκανα πάντα και ως παίκτης είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω άμεσα νέες προκλήσεις. Περιμένουμε για μια κλήση, τότε, ώστε να ξεκινήσουμε από την αρχή, υπό την προϋπόθεση, ωστόσο, ότι αυτή τη φορά το έργο θα είναι σοβαρό...».

Επίσης ο Λεονάρντο Κουράτολο δήλωσε πως ο λόγος που αποχώρησε από την ομάδα ήταν ότι οι κύριοι Τρύφωνας, Νίκος, Κατερίνα, έβαλαν τα προσωπικά τους συμφέροντα πάνω από την ομάδα και λειτουργούσαν υπόγεια εις βάρος αυτής. «Σκεφθείτε ότι έδωσα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ράδιο 103 και ο δημοσιογράφος δεν την δημοσίευσε υπό τον φόβο των απειλών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις των Νέγκρο και Κουράτολο δημοσιεύονται και στο site sportstonoto.gr απ όπου και τις μεταφέρουμε μεταγλωτισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου