Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ενωση Ερμιονιδας: Αποχωρει απο προεδρος ο Μερτυρης


Είδηση έβγαλε η Γενική Συνέλευση της ΑΕ Ερμιονίδας την Κυριακή, καθώς μετά τον απολογισμό, ο πρόεδρος της ομάδας Ιωσήφ Μερτύρης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.
«Εγώ για προσωπικούς μου λόγους την επόμενη χρονιά δεν θα είμαι πρόεδρος», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς όμως η αποχώρησή του να επηρεάζει τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί,

Ο Ιωσήφ Μερτύρης, ξεκινώντας τη Γενική Συνέλευση των πρωταθλητών του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής μπροστά σε εξήντα περίπου μέλη και φιλάθλους έκανε ένα απολογισμό στο τι έκανε η διοίκηση την χρονιά πού πέρασε αλλά και σε ποια οικονομικά μεγέθη έφτασε η ομάδα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Στην συνέχεια ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους, για τα νέα οικονομικά μεγέθη, κατά προσέγγιση, πού θα έχει η ομάδα στην επαγγελματική πλέον κατηγορία, τις ενέργειες πού έχουν γίνει για το φλέγον θέμα του γηπέδου, ενώ στη συνέχεια επισήμανε ότι θα πρέπει να συσταθεί μία πενταμελής διοικούσα επιτροπή η οποία θα δρομολογήσει τις ενέργειες πού πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να γίνει ΠΑΕ.

Στο σημείο αυτό και αφού δεν βρέθηκε κάποια λύση στην σύσταση της πενταμελούς διοικούσας επιτροπής δόθηκε ένα νέο ραντεβού για την Τετάρτη στις 19:30 στο κτίριο Συγγρού στην Ερμιόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου