Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μπαλτά έναν 50χρονο

                       
Απίστευτο μακελειό εκτυλίχθηκε τη νύχτα στην Ιεράπετρα, όπου Πακιστανός σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με μπαλτά έναν 50χρονο κάτοικο της περιοχής ενώ φέρεται να εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία ενός 54χρονου ομοεθνούς του, η οποία αποκαλύφθηκε σχεδόν ταυτόχρονα.
Η περιοχή βρίσκεται κυριολεκτικά σε κατάσταση συναγερμού και ζωσμένη από αστυνομικές δυνάμεις, καθώς οι διαστάσεις της υπόθεσης είναι πραγματικά απίστευτες.


Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ο νεαρός Πακιστανός εμφανίστηκε στην περιοχή της Κάτω Παραλίας της Ιεράπετρας, όπου, χωρίς κάποια εμφανή αφορμή, επιτέθηκε με μανία στον 50χρονο αγρότη, ο οποίος έτρωγε σε ταβέρνα που βρίσκεται δίπλα στο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί η οικογένειά του.


Με οργή και μίσος η επίθεση στον 50χρονο
Μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του, το θύμα δέχτηκε όπως φαίνεται τρία πλήγματα στο κεφάλι. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει καθώς δέχτηκε την επίθεση πισώπλατα και μέσα σε δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος.

Η κόρη του 50χρονου ήταν η πρώτη που προσπάθησε να αντιδράσει σπρώχνοντας τον Πακιστανό. Αυτό φαίνεται ότι στάθηκε σωτήριο καθώς τα δυο από τα τρία τραύματα που έχει δεχτεί το θύμα στο κεφάλι δε φαίνεται να είναι σοβαρά. Ακούγοντας τα ουρλιαχτά τρόμου της κόρης και της γυναίκας του 50χρονου, σε βοήθεια έτρεξαν θαμώνες της ταβέρνας, ένας εκ των οποίων πέταξε μια καρέκλα στον Πακιστανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου