ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
Στην Καρυά,ψηλά στα αργίτικα βουνά,φτιάχνεται από τον Θεοδόση Μαυρόγιαννη και τους γιους του ένα μοναδικό πρόβειο γιαούρτι,που μας ξαναθυμίζει την αυθεντική γεύση του γιαουρτιού..
Στην Καρυά,ψηλά στα αργίτικα βουνά,φτιάχνεται από τον Θεοδόση Μαυρόγιαννη και τους γιους του ένα μοναδικό πρόβειο γιαούρτι,που μας ξαναθυμίζει την αυθεντική γεύση του γιαουρτιού..
Γαλακτοκομικά Καρυάς Θεοδόσιος Μαυρόγιαννης
Βραβευμένοι, απονεμητές, προσκεκλημένοι, έτοιμοι να δοκιμάσουν τα εκλεκτά εδέσματα που ετοίμασε η dream team του περιοδικού: Νένα Ισμυρνόγλου, Νίκη Τρέσσου, Ευδοκία Φυλακούρη, Χριστόφορος Πέσκιας, Περικλής Κοσκινάς, Κλεομένης Ζουρνατζής και Τάσος Τυρανόπουλος. @Βραβεία Ποιότητας Γαστρονόμου 2014.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου