Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Γλέντι γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου από την Florida στον Άγιο Πέτρο


Μέχρι… αργά και με ρυθμούς παραδοσιακούς και λαϊκούς γλέντησε χθες στον Αγιο Πέτρο, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου ECKERD COLLEGE της Florida, που φιλοξενείται στην περιοχή μας. Πριν τα παιχνίδια της σήμερα (με Φείδωνα Αργους 17.00) και αύριο Κυριακή (με Αρη Τρίπολης, 12.00), στο γήπεδο του Αστρους, οργανώθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Πάρνων» ελληνική βραδιά, η οποία ξεκίνησε με τα χορευτικά συγκρoτήματα του Θυρεάτη, αλλά συνεχίστηκε με… μαθήματα χορού και κατέληξε σε γλέντι μέχρι αργά.

Στην κάμερα του astrosnews μίλησαν η προπονήτρια της ομάδας, Ντανιέλ Φωτόπουλος, παγκόσμια πρωταθλήτρια με τις ΗΠΑ το 1999, παντρεμένη με την Γ. Φωτόπουλο. Επίσης, ο Βασ. Φωτόπουλος, πατέρας του Γιώργου, γνωστός αγιοπετρίτης και οργανωτής όλου αυτού του ταξιδιού του αμερικανικού πανεπιστημίου, μας μίλησε για την αγάπη που έχει στο χωριό του για το χωριό του, πως το διατηρεί ζωντανό στη μνήμη του και στη Φλόριντα, αλλά και για τους στόχους του να επαναλάβει αυτό το ποδοσφαιρικό τουρνουά και τα επόμενα χρόνια.

Ακόμα, δείτε παρακάτω βίντεο από το χθεσινό γλέντι, τα… μαθήματα χορού με ρυθμούς Zorba the Greek, αλλά και τι είπαν αγιοπετρίτες για την προσφορά του Βασ. Φωτόπουλου, όλα αυτά τα χρόνια, στο χωριό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου