Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Κρανιδίου, εκατοντάδες Δημότες δίπλα στον Δημήτρη Σφυρή και τη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας!!!!



Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου, στα αποψινά εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου, που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι, όπου έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και Υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή.
Η μαζική παρουσία των Δημοτών, το θερμό τους χειροκρότημα στον Δημήτρη Σφυρή και στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Παράταξής μας, έστειλε για μια ακόμη φορά το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο του Τόπου μας!

Γιατί όλοι μαζί, με ενότητα, σύνεση και συναίνεση, συνδιαμορφώνουμε και δημιουργούμε την Ερμιονίδα του 2020 με τις προοπτικές και τις προδιαγραφές που τις αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Ο Δημήτρης Σφυρής και οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας, με αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμαστε τις υψηλές απαιτήσεις που έχει από εμάς, ο Λαός της Ερμιονίδας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές, όταν στις 18 Μαΐου, μας δώσει την εντολή να συγκροτήσουμε την Νέα Δημοτική Αρχή του τόπου μας, για να πάμε την Ερμιονίδα μας, ψηλότερα.

ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

 ttp://eikonoskopionews.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου