Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Ο Χατζιδάκης αγαπούσε τον… Vivaldi», στο Ναύπλιο





















Στο Ναύπλιο κάνει στάση αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Φεστιβάλ Πελοποννήσου 2014», που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το «Φεστιβάλ Πελοποννήσου 2014» είναι ένας «πολιτιστικός μαραθώνιος» με μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Πελοπόννησο, μέχρι το τέλος του έτους.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, το Ναύπλιο θα φιλοξενήσει μία διήμερη εκδήλωση που θα έχει τίτλο: «Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi». Πρόκειται για μια προσπάθεια«μουσικής συνύπαρξης έργων των δύο μεγάλων δημιουργών, που σφράγισαν τις διαφορετικές εποχές τους».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/4/14
ΩΡΑ 18:00 | Πλατεία Συντάγματος
Παρουσίαση μουσικών προγραμμάτων από την Φιλαρμονική Νέας Κίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών, τουΠολιτιστικού Συλλόγου Φιλαρμονικής Άργους «Ορφεύς» και της Φιλαρμονικής ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου.

ΩΡΑ 20:00 | Βουλευτικό
Παρουσίαση μουσικών προγραμμάτων από τη Χορωδία Νέας Κίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών, τη Δημοτική Χορωδία Άργους, τη Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου (Λυγουριό), τη Χορωδία Άργους «Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι» και τη Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου (μικτό πολυφωνικό σχήμα).


ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4/14
ΩΡΑ 21:00 | Βουλευτικό
Συναυλία της Αθηναϊκής Μανδολινάτας «Νικόλαος Λάβδας» με τη συμμετοχή της γνωστής σοπράνο Ιωάννας Φόρτη με τίτλο: «Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi».

Διοργάνωση: «Αναπτυξιακή Πάρνωνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου