Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Ύδρα - Ο πρώτος αγώνας κατάβασης (Downhill) στην Ελλάδα!

Από σήμερα Σάββατο, 05.04.2014 ξεκίνησε το διήμερο αθλητικό Hydra’s trail event αφού για αφού πρώτη φορά διοργανώθηκαν αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα αλλά και στον Αργοσαρωνικό.
Στο σημερινό πρόγραμμα – ο αγώνας Downhill - ο πρώτος αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίσημο σάιτ των αγώνων hydrastrail.gr περιελάμβανε την ομαδική αναχώρηση των αθλητών που συμμετείχαν στον αγώνα για τη κορυφή «Έρως», πεζοπορικά και ευθύς μετά, από την κορυφή του βουνού «Έρως» στις 14.00, έγινε η εκκίνηση του αγώνα όπου και κάθε ένα λεπτό περίπου ξεκινούσε ένας αθλητής με κατεύθυνση δια μέσου μονοπατιών, στο λιμάνι της Ύδρας.
Ο πρώτος αθλητής (ο Υδραίος Στέλιος Μπρακατσάς), έκανε την εμφάνισή λίγα λεπτά αργότερα στην παραλία της Ύδρας, καταχειροκροτούμενος και επευφημούμενος – όπως και οι επόμενοι αθλητές – από το πλήθος του κόσμου που παρακολουθούσε τις προσπάθειες των αθλητών στο λιμάνι του νησιού.
Τον τερματισμό των αθλητών από τον αγώνα Downhill, στην παραλία του νησιού, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου