Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Τα εγκαίνια του νέου - και πλήρως ιατρικά εξοπλισμένου - ασθενοφόρου του νοσοκομείου Ύδρας


Η τελετή των εγκαινίων του νέου ασθενοφόρου και η εμπνευσμένη ομιλία του Μητροπολίτη μας
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 11.00 ο Αγιασμός του νέου νοσοκομειακού και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας «Παναγία Φανερωμένη».

Στην τελετή του Αγιασμού παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ Εφραίμ, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος-Πρωτοπρεσβύτερος π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ιερείς του νησιού, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας κ. Παναγιώτης Μαρκαντώνης, η Αντιδήμαρχος κ. Λουκία Λούλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΥ κ. Αναστάσιος Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Αθανάσιος Μερτζάνης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κ. Παναγιώτης Μανίκης, ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Θεόφιλος Σαίτης, ο πρώην δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο κ. Θεμιστοκλής Ραφαλιάς και δεκάδες κόσμου.
Στη λιτή, όμορφη και απέριττη τελετή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ Εφραίμ τέλεσε τον αγιασμό του νοσοκομειακού αυτοκινήτου στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, στην πλατεία Βότση της Ύδρας.
Μετά το πέρας της τελετής του Αγιασμού ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης μας σε εμπνευσμένη ομιλία του μεταξύ άλλων συνέστησε και παρότρυνε να υπάρξει ΕΝΟΤΗΤΑ σε όλα τα επίπεδα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση που μαστίζει την κοινωνία μας αλλά και δια μέσω της ενότητας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις επιδιώξεις μας σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο που θα ωφελήσουν τον εαυτό μας αλλά και το νησί μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου