Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

VIDEO : Αμετακίνητη στη θέση για κατάργηση του «φρέσκου» γάλακτος η κυβέρνηση



Πρόταση για αντικατάσταση του γάλακτος «μακράς διαρκείας» από έναν χαρακτηρισμό που θα παραπέμπει σε «γάλα με επιμηκούμενη διάρκεια ζωής» χωρίς παράλληλα να υπάρξει αλλαγή στο καθεστώς των πέντε ημερών για το φρέσκο κατέθεσε στον υφυπουργό Ανάπτυξης, Θ. Σκορδά η αντιπροσωπεία των αγελαδοτρόφων που συναντήθηκε μαζί του νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης 5 Μαρτίου.ν ίδια στιγμή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του αναπληρωτή υπουργού Μάξιμου Χαρακόπουλου δήλωσε ότι στέκεται στο πλευρό των κτηνοτρόφων πραγματοποιώντας συνάντηση με την αντιπροσωπεία των αγελαδοτρόφων.

Συγκεκριμένα μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο ξενοδοχείο Τιτάνια, οι αγελαδοτρόφοι είχαν συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος τους εξέφρασε τη συμπαράστασή του. Mάλιστα, άφησε υπονοοούμενα για σκοπιμότητες πίσω από την ανακίνηση του θέματος της διάρκειας ζωής στο γάλα, έκανε λόγο για φαιδρότητες και εξέφρασε την ελπίδα να "επικρατήσει η λογική".

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε μετά τη συνάντηση με το κ. Σκόρδα οι αγελαδοτρόφοι ανέφεραν την αντι-πρόταση που κατέθεσαν με το κ. Σκορδά να απαντά ότι θα μεταφέρει την πρόταση στον υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου