Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Προς κοινή κάθοδο Δράσης και Ευρώπης-Οικολογίας στις ευρωεκλογές












Όπως ανακοινώσαμε σήμερα το πρωί: "Η Δράση χαιρετίζει, με μεγάλη ικανοποίηση, την απόφαση του νέου πράσινου κόμματος "ΕΥΡΩΠΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ" να συνεργαστεί μαζί της στις Ευρωεκλογές του Μαϊου.

Είναι χαρά μας να συναντηθούμε με πολίτες και κινήσεις που αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο με εμάς τις απαιτήσεις των καιρών. Τις απαιτήσεις για σύνθεση των δυνάμεων που ζητούν μία άλλη Ελλάδα, σε μία άλλη Ευρώπη. Των δυνάμεων εκείνων που αντιλαμβάνονται την Ευρώπη σαν ένα συνεκτικό, ομόσπονδο σύνολο κρατών, που θα προωθεί την ελευθερία, την παραγωγή, την αλληλεγγύη, την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι επόμενες ευρωεκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρώπη και για το μέλλον της Ευρώπης στην παγκόσμια σκηνή.

Οι αποσταθεροποιητικές για την Ευρώπη δυνάμεις των ευρωσκεπτικιστών που ενισχύονται περισσότερο σήμερα λόγω της οικονομικής κρίσης, της μη ολοκληρωμένης ευρωπαϊκής ενοποίησης, της συντηρητικής ευρωγραφειοκρατίας, πρέπει να αντιμετωπιστούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αποτελεσματικά από μια ευρεία και ανοιχτή στο καινούργιο συμμαχία.

Αυτήν τη συμμαχία έρχεται να υπηρετήσει τόσο η Δράση όσο και η «Ευρώπη-Οικολογία». Θα φροντίσουμε ώστε , άμεσα, εντός της εβδομάδας, να συζητήσουμε αμοιβαία τον τρόπο υλοποίησης της συνεργασίας μας.




ΔΡΑΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου