Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ανακοινώνουν την Κυριακή απο την Τρίπολη


Την Κυριακή το απόγευμα και απο την Αρκαδία θα δοθεί η απάντηση στο ερώτημα αν θα κατέβει τελικά ψηφοδέλτιο απο τον ευρύ χώρο της Κεντροαριστεράς και της Οικολογίας.

Σε μεγάλη σύσκεψη στελεχών που έγινε χθές βράδυ ολοκληρώθηκαν οι διευρευνητικές διεργασίες και λύθηκαν προβλήματα που υπήρχαν, για την συγκρότηση του ψηφοδλετίου.

Οπως πληροφορηθήκαμε, στην σύσκεψη αποφασίστηκε ότι η «αρνητική παρέμβαση Κωνσταντινόπουλου, απλά θα εκθέσει τον ίδιο και όχι την παράταξη», με αποτέλεσμα να την αγνοήσουν και να «προχωρήσουν με τις δυνάμεις τις κοινωνίας που καιρό τώρα περιμένουν να εκφραστούν».

Απο σήμερα το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες και επικεφαλής των περιφερειακών συμβούλων που έχουν διαχωρίσει την θέση τους, κάνει τις τελικές επαφές με γνωστά στελέχη αυτοδιοικητικά και κοινωνικά απο ολόκληρη την Πελοπόννησο και προχωρά πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν και αύριο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στην Αρκαδία, όπου θα γίνει η τελική συνάντηση για να προχωρήσουν και στην επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού.

Η επιλογή της Τρίπολης δεν είναι απλά συμβολική αλλά και ουσιαστική .http://moriasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου