Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αθανασία Χουρσαλά υποψήφια αντιπεριφερειάρχης νομού Κορινθίας με το ψηφοδέλτιο Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο.

Παρέμβαση
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 18 Μαΐου 2014 καλούμαστε να αντιμετοπίσουμε τα προβλήματα της Πελοποννήσου, αλλά κυρίως τα προβλήματα της Κορινθίας.
Με την κατάλληλη φρόνηση, διορατικότητα και συνέπεια. Θα τα καταφέρουμε!!!
Έχουμε επίγνωση ότι αγωνιζόμαστε πάνω στα ερείπια που αφήνει πίσω του ένα σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Ένα κατεστημένο πολιτικών, καναλαρχών, κράτους και παρακράτους.
Πολεμάμε μέχρι τέλους- και αντέχουμε- μία κυβέρνηση διαπλοκής, που βοηθάτε από επιγόνους-τα δεκανίκια της κεντροαριστεράς.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες το ψηφοδέλτιο Ελληνική Αυγή κάνει τη διαφορά και θα πρωτοτυπήσει!!! Είναι ένα ψηφοδέλτιο απαρτιζόμενο από Έλληνες-Ελληνίδες-Εθνικιστές,πατριώτες,οι οποίοι χωρίς να προσποιούνται, χωρίς σοβαροφάνεια, αλλά με ειλικρίνεια και σοβαρότητα, θα επιδιώξει να διορθώσει τα ψυχρά, στραβά και ανάποδα που φορτώνονται καθημερινά στον Έλληνα δημότη.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες η μισαλοδοξία, η αλαζονεία και η απληστία των αντιπάλων μας τελειώνει την 18 Μαΐου 2014.
Δεσμευόμαστε ότι όλοι οι δημότες θα έχουν έγκυρη πληροφόρηση και όχι άστοχες ή ψευδής πληροφορίες. Η παραπληροφόρηση των διαπλεκομένων συνιστά έγκλημα κατά του έθνους.
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες στις 18 Μαΐου 2014 ζητούμε την στήριξη όλων των Ελλήνων-Ελληνίδων

Για να αγωνιστούμε για το δημόσιο συμφέρον που δεν είναι άλλο από το συμφέρον κάθε Έλληνα δημότη. Δεν είναι το συμφέρον των διαπλεκομένων
Για να παλέψουμε για τα εθνικά ιδανικά.
Για να εξασφαλίσουμε σε κάθε δημότη αξιοπρεπή ζωή, κατοικία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, παιδεία και όχι πενία.
Να τονίσουμε ότι η Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Κορινθία ανήκει στους Έλληνες και όχι στους λαθραίους και παράνομα πολιτογραφημένους μετανάστες των Σαμαροβενιζέλων του Τσίπρα και της κεντροαριστεράς.
Να στηρίξουμε επιχειρήσεις, καταστήματα, ελεύθερους επαγγελματίες, τουρισμό, αγροτική παραγωγή, την στελέχωση αστυνομικής διεύθυνσης Κορινθίας και τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα για την καλύτερη αστυνόμευση δημοτών και περουσιών
Ζήτω το έθνος
Ζήτω η νίκη

Αθανασία Χουρσαλά
υποψήφια αντιπεριφερειάρχης νομού Κορινθίας με το ψηφοδέλτιο Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου