Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αμετάβλητη η κατάσταση στην κορυφή του 4ου Ομίλου, καθώς Ένωση Eρμιονίδας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Μαύρη Θύελλα και Παναργειακός συνέχισαν με νίκες.













Ακόμα μία νίκη που τη φέρνει κοντά στην άνοδο στη Football League πήρε η Ερμιονίδα παραμένοντας σε απόσταση έξι βαθμών από τους διώκτες της.

Χωρίς απώλειες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής οι πρωτοπόροι. Η Ερμιονίδα επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 του Παναρκαδικού για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έξι βαθμούς χαμηλότερα παρέμεινε η Καλαμάτα που επιβλήθηκε 2-1 του Ατρόμητου Λάππα. Από την πλευρά του ο Παναργειακός επικράτησε 2-0 του Πανναυπλιακού Ηρακλή.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε άνετο έργο απέναντι στον Μεσσηνιακό επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-1. Η Δόξα Νέας Μανολάδας επιβλήθηκε 2-1 της Κορίνθου και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Ο Άρης Αιτωλικού πήρε τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Εθνικού Σαγέικων. Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Αχαϊκη και Μεσολόγγι, ενώ τέλος το Πανόπουλο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ΠΑΟ Βάρδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου