Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Sex Story – Αιχμάλωτη στον σεξουαλικό τρομοκράτη της




Μόνον παράλογη θα ήταν η 32χρονη Μίνα αν δεν ήταν τρισετυχισμένη με το γάμο της εδώ και επτά χρόνια. Όλα τα έχει, και έναν σύζυγο σκέτο διαμάντι. Τίποτα δεν της λείπει. Κι όσοι την γνωρίζουν χρόνια συμφωνούν ότι σήμερα είναι πιο όμορφη, πιο ελκυστική, πιο ορεκτική. Πραγματικά, η ευτυχία της, η πληρότητά της, από τότε που γνώρισε τον Κωνσταντίνο, δεν κρύβεται στο πρόσωπό της, αλλά και στις καμπύλες της.

Να, όμως, που όλα ανατράπηκαν όταν η Μίνα συνάντησε τυχαία εκείνο το πρωινό τον Πέτρο, τον πρώην της. Είχε να τον δει δέκα χρόνια, της ήταν ολότελα ξεχασμένος, δεν υπήρχε γι’ αυτήν από τότε που χωρίσανε.

Ήταν ένας άνδρας, δέκα χρόνια πιο μεγάλος, άσχετο αυτό, όμως τόσο αταίριαστος γι’ αυτήν. Κι ένας άνθρωπος που δεν της είχε φερθεί καλά. Ένα προστυχόμουτρο, τελικά. Άργησε, αλλά το κατάλαβε πως μαζύ της δεν είχε αισθήματα, ούτε σκέψη να προχωρήσουν σε κανονικό δεσμό. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το σεξ. Κι αυτή είχε μετανοιώσει που είχε παραδοθεί στις βρώμικες, στις ακόλαστες επιθυμίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου