Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στο Λυγουριό



Η Δημοτική Κίνηση Επιδαύρου «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», καλεί όλους τους κατοίκους του Δήμου Επιδαύρου σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Βασιλείου, στο Λυγουριό.

Ελάτε να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για τον Δήμο που θέλουμε και τις προτεραιότητές του, να διαμορφώσουμε τις θέσεις της κίνησης, να συμμετέχουμε από κοινού σε όλες τις διαδικασίες, ακόμα και στην εκλογή του υποψηφίου δημάρχου.

Ελάτε να γνωρίσετε και να συσπειρώσετε μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία, συλλογική και μακριά από τον «δημαρχοκεντρισμό», που στόχο έχει έναν Δήμο, πραγματικό αιρετό τοπικό θεσμό του αποκεντρωμένου κράτους, με τους δημότες να παρεμβαίνουν και να ελέγχουν, έναν Δήμο κύτταρο δημοκρατίας και πολιτισμού, εχθρό του ρατσισμού και του φασισμού, ώστε να μετασχηματιστεί η τοπική αυτοδιοίκηση σε μια, πραγματικά, αποκεντρωμένη εξουσία, με λαϊκή συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα. Να γίνει ο Δήμος βασικός φορέας του κοινωνικού κράτους. Να συμβάλλει στην παραγωγική, κοινωνική και οικολογική ανασυγκρότηση των πόλεων και των χωριών μας.

Για την «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

Η Γραμματεία της Κίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου