Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γεωργιάδης: Ήξερα ότι το μνημόνιο ήταν καταστροφή και είπα ψέμα














Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παραδοχή του υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη ότι έλεγε ψέματα τις πρώτες μέρες του μνημονίου και εμφανιζόταν πολύ αισιόδοξος, ενώ γνώριζε ότι ήταν η καταστροφή για την Ελλάδα.Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να ομολογήσει ότι εμφανίστηκε αισιόδοξος, ενώ γνώριζε ότι το μνημόνιο ήταν καταστροφή για τη χώρα.

Απαντώντας σε ερώτηση του οικοδεσπότη της εκπομπής κ. Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν έχει πει ποτέ ψέματα, ο υπουργός Υγείας είπε:

«Έχω πει το λεγόμενο κατά συνθήκην ψέμα. Όχι για να κοροϊδέψω. Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πιο αισιόδοξος απ΄ όσο ήμουνα μέσα μου. Έλεγα μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτε, ενώ γνώριζα ότι είναι καταστροφή. Δεν μπορούσα, όμως, να πω στον κόσμο ότι καταστράφηκες…».

Σε παρατήρηση ότι και η παραμικρή αλλαγή θα είναι βελτίωση, σημείωσε ότι αυτό δεν ήταν εύκολο πριν από ενάμισι χρόνο.

Από την ωμή παραδοχή του εξοργίστηκαν οι πολίτες, οι οποίοι και έσπευσαν να τον… στολίσουν διαδικτυακά.

Εν συνεχεία θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα με το μήνυμα: «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία». Ωστόσο η κριτική που του ασκήθηκε ήτα σκληρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου