Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού «Κυνουρίας Γη» – Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γιοβά

















Αυτό που κυριάρχησε στη χθεσινή συνέλευση της «Κυνουρίας Γη» ήταν η προόθεση να γίνει κατανοητή η διαφορετικότητά του από τους άλλους συνδυασμούς. Ο τρόπος που λαμβάνονται οι αποφάσεις, που καταρτίζεται το πρόγραμμα, αλλά και πως εκλέγεται ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος. Ο κ. Γιόβας προτάθηκε από την συντονιστική επιτροπή και ψηφίστηκε από τη συνέλευση, καθιστώντας σαφές ότι θαεκφράζει τη συνισταμένη των απόψεων των μελών.
Στη συνέχεια της διαδικασίας εγκρίθηκε η πρώτη ομάδα υποψηφίων με τον συνδυασμό, ενώ αργότερα διευρύνθηκε η επιτροπή κατάρτισης του προγράμματος, το οποίο θα είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα. Οι πρώτοι υποψήφιοι που ψηφίστηκαν από τη συνέλευση και ανακοινώθηκαν από τον συνδυασμό είναι οι: Αγγελος Καμπύλης, Γιάννης Μίλης, Φώτης Τζιβελόπουλος, Χάυδω Λάτση, Μπούζιος Βασίλης, Παναγιώτης Πούλος, Θανάσης Ροζολής, Σωκράτης Μεταξάς, Φορτούνη Μαρία, ενώ στις επόμενες συνελεύσεις θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι.
Στη συζήτηση το λόγο πήραν αρκετά μέλη που υποστήριξαν πως από την επόμενη κιόλας μέρα πρέπει απευθυνθούν στην κοινωνία κάνοντας κατανοητές τις θέσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου