Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στο Λυγουριό από τη «Δημοκρατική Ανατροπή» Επιδαύρου


Σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση-συζήτηση καλεί τους κατοίκους του Δήμου Επιδαύρου η Δημοτική Κίνηση Επιδαύρου «Δημοκρατική Ανατροπή». Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Λυγουριό, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου.

Η «Δημοκρατική Ανατροπή» καλεί τους κατοίκους να συζητήσουν και να συναποφασίσουν «για τον Δήμο που θέλουμε και τις προτεραιότητές του, να διαμορφώσουμε τις θέσεις της κίνησης, να συμμετέχουμε από κοινού σε όλες τις διαδικασίες, ακόμα και στην εκλογή του υποψηφίου δημάρχου».

Η δημοτική κίνηση φιλοδοξεί να είναι μια πρωτοπόρα πρωτοβουλία, με συλλογικότητα και μακριά από τον «δημαρχοκεντρισμό», που θα έχει ως στόχο «έναν Δήμο, πραγματικό αιρετό τοπικό θεσμό του αποκεντρωμένου κράτους, με τους δημότες να παρεμβαίνουν και να ελέγχουν, έναν Δήμο κύτταρο δημοκρατίας και πολιτισμού, εχθρό του ρατσισμού και του φασισμού, ώστε να μετασχηματιστεί η τοπική αυτοδιοίκηση σε μια, πραγματικά, αποκεντρωμένη εξουσία, με λαϊκή συμμετοχή σε όλα τα επίπεδα».
Στόχος της κίνησης είναι να γίνει ο Δήμος Επιδαύρου φορέας ενός νέου κοινωνικού κράτους και να συμβάλλει στην παραγωγική και οικολογική ανασυγκρότηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου