Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο τμήμα ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ










Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμις Μπαλασόπουλος και ένα ακόμα στέλεχος της ομοσπονδίας οι οποίοι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (28/02) ενώ διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος προσήχθη ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομίρης, και μέχρι αυτή την ώρα παραμένει εκεί.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και το μέλος του Γενικού Συμβουλίου Χρήστος Ευθυμίου, δέχθηκαν χτυπήματα στο στήθος και στο κεφάλι από τα ΜΑΤ όπως δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» συνάδελφός τους.

Νωρίτερα, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 17 διαδηλωτές που προσήχθησαν κατά την πρωινή κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου είχαν συγκεντρωθεί καθηγητές, σχολικοί φύλακες και καθαρίστριες, κατά του νέου κύματος διαθεσιμότητας που ζητά η τρόικα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες, που μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι, ήταν και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμις Κοτσιφάκης. Σε δηλώσεις του στον «Σκάι», ο κ. Κοτσιφάκης είπε ότι έχουν προσαχθεί 16 εκπαιδευτικοί και μία σχολική φύλακας. «Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί. Ούτε στο πεζοδρόμιο δεν μας άφησαν να διαδηλώσουμε. Δεν είχαμε κλείσει τον δρόμο. Ήταν μία ειρηνική διαμαρτυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου