Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοιλάδας «ΦΡΑΓΧΘΙ»

Έπειτα από μια μεγάλη και μακροχρόνια αδρανοποίηση του Συλλόγου πάρθηκε η πρωτοβουλία να ανασυσταθεί ή για να ακριβολογούμε, να δημιουργηθεί από την αρχή μιας και οι συγκυρίες και οι συνθήκες ήταν αποτρεπτικές για μια απλή ανασυγκρότηση.
Ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κοιλάδας «ΦΡΑΓΧΘΙ» θα δραστηριοποιείται σε διάφορους χώρους και θέματα όπως : παράδοση (ήθη-έθιμα κτλ), φύση/περιβάλλον, αθλητικές δραστηριότητες, μουσικές/χορευτικές εκδηλώσεις, πολιτισμό (μνημεία κτλ) γράμματα/επιστήμες, τέχνες.
Κάθε μια απ’ τις δραστηριότητες με τις παραπάνω θεματολογίες θα πραγματοποιείται με σκοπό την ανάδειξη του τόπου μας, την πολιτιστική του αναβάθμιση, την προστασία του περιβάλλοντος, την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών, τον εμπλουτισμό των γνώσεων μας.
Κάνουμε κάλεσμα σε όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτή την προσπάθεια να γίνουν μέλη στον Σύλλογο και να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.


Κόστος : 5€ εγγραφή - 10€ ετήσια συνδρομή


Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο :

Ηλιού Παναγιώτης (Πρόεδρος)
Κατσόρης Αναστάσιος (Γενικός Γραμματέας)
Κατσόρη Δήμητρα (Ταμίας).

Μόλις ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία και αναγνωριστεί από το Ειρηνοδικείο ο Σύλλογος (εντός 4μήνου) οδηγείται σε γενική συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου