Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

( VIDEO ) Πανναυπλιακός - Καλαμάτα 0-1

VIDEO >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                http://youtu.be/WHhB_HbqPuc
Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας από μια καλή ευκαιρία, το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα ήταν αυτό που σε δύο περιπτώσεις άγγιξε το γκολ.Αρχικά στο 24΄ με το σουτ του Καλαντζή να αποκρούεται με δυσκολία από τον Μπραϊμλάρι και τον Ευθυμίου να απομακρύνει πάνω στη γραμμή, και εν συνεχεία στο 42΄ όταν πάλι ο Καλαντζής βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με τον τελευταίο να σταματάει το σουτ του έμπειρου επιθετικού.
Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν στο σημείο εκείνο οι Μεσσήνιοι, το πέτυχαν στο 67΄ με τον Ηλιόπουλο όταν μετά από σουτ του Καλαντζή και απόκρουση του τερματοφύλακα της ομάδας της Αργολίδας, η μπάλα του στρώθηκε και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες προκειμένου να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα κατφέρουν. Αρχικά στο 79΄ με την κεφαλιά του Τσακνάκη να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ριγανά, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κερκυραίος τερματοφύλακας πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Ευθυμίου διατηρώντας έτσι το υπάρχον αποτέλεσμα.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Χορμής): Μπραϊμλάρι, Μιχαλόπουλος (80΄Λεπτάκης), Τσακνάκης, Ευθυμίου, Γκολέμης Σ. (85΄ Διαμαντής), Καραμάνος, Δρυμούρας, Μουσταφάι, Γκολέμης Η., Γεωργιόπουλος, Κετσεντζόγλου.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Μίλτος Γκόφας): Ριγανάς, Καλογερόπουλος, Λιόλιος (85΄ Μπελεβέτης), Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Ζαχαρόπουλοε, Ηλιόπουλος (77΄ Κωνσταντόπουλος), Πούτσι, Καλαντζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου