Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η πόλη του Ναυπλίου τιμά τον πολιούχο της Άγιο Αναστάσιο



Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ι.Κωστούρος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως, που θα τελεστούν την 31η Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου 2014 στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου και στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Ναύπλιο.
Πρόγραμμα εορτασμού μνήμης του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως:
31 Ιανουαρίου, ημέρα Παρασκευή
Ώρα 6.30μ.μ: Μέγας Εσπερινός στην Εκκλησία του Αγίου Αναστασίου χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αργολίδος Κου Νεκταρίου και άλλων Σων Μητροπολιτών.


1 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο

Ώρα 7.30π.μ.:Το εορτάσιμο της ημέρας θα αναγγελθεί με Εωθινό από την Μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ναυπλίου

Ώρα 7.30π.μ.-10.30π.μ.: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με αρτοκλασία και ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ στην Εκκλησία της Παναγίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος Κου Νεκταρίου και άλλων Σων Μητροπολιτών με ολόκληρο τον Ιερό Κλήρο.


Ώρα 10.00π.μ.:Προσέλευση Επισήμων στο Ναό.

Μετά το τέλος της Θείας λειτουργίας, στις 11 το πρωί θα γίνει περιφορά της Εικόνας στην πόλη με τη συνοδεία τιμητικού αποσπάσματος. Η πομπή με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής θα περάσει από την οδό Φαρμακοπούλων, Λεωφόρους Μπουμπουλίνας και Συγγρού, οδό Β.Κων/νου και Πλατεία Συντάγματος, όπου θα γίνει δέηση για όσους έπεσαν ένδοξα στους πολέμους.




Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτριος Ι.Κωστούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου