Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ Δύο νεκροί από πυρκαγιές σε Πάτρα και Ορχομενό



Τραγικό θάνατο από πυρκαγιά βρήκαν δύο άνθρωποι, μία γυναίκα και ένας άνδρας, στην Πάτρα και τον Ορχομενό αντιστοίχως.Η γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Καρόλου.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, βρήκαν την γυναίκα απανθρακωμένη, μέσα στο χώρο του σαλονιού.

Παράλληλα, την ίδια ώρα οι πυροσβέστες προχωρούσαν στην εκκένωση και άλλων διαμερισμάτων, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι ένοικοι.

Οι πυροσβέστες έβγαλαν με ασφάλεια από γειτονικά διαμερίσματα τουλάχιστον τρία άτομα και κατάφεραν να μην επεκταθεί η φωτιά σε άλλους χώρους.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 04.31 τα ξημερώματα σήμερα και στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Χθες το βράδυ, νεκρός βρέθηκε ο 47χρονος Χ.Κ., ρουμανικής υπηκοότητας, ύστερα από κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε παράπηγμα, στην περιφερειακή οδό Ορχομενού, στην κοινότητα Καρυάς, στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 23:30, ενώ στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου