Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ BMW.στο Άργος ?!!! «Φως στο Τούνελ» για την απαγωγή Μάριου >


Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Φως στο Τούνελ αποκάλυψε νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την εξαφάνιση και τους απαγωγείς του νεαρού αγοριού.
Οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι από το οικοδομικό τετράγωνο του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου Μάριου, στις 10 Αυγούστου 2012 μία μέρα μετά την απαγωγή του. Στην πορεία, οι σοβαρές μαρτυρίες οδήγησαν έξω από την Αθήνα.
Το αυτοκίνητο του Μάριου Παπαγεωργίου βρέθηκε εγκαταλειμμένο από τους απαγωγείς στη συμβολή των δρόμων Αφροδίτης και Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο. Ο φερόμενος ως εγκέφαλος είχε αναφέρει τη νύχτα της απαγωγής στον συγκατηγορούμενο του Αναστάσιο Μπασαντή, ότι το ΙΧ είχε για κάποιο λόγο εγκαταλειφθεί αρχικά σε άλλο δρόμο, στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο. Το «Τούνελ» αξιοποίησε τη μαρτυρία του Μπασαντή και ερεύνησε εκ νέου την περιοχή.

Το «λάθος» με το αυτοκίνητο που δείχνει την αλήθεια

Από την έρευνα προκύπτει ότι κι άλλα πρόσωπα, συγγενικά του βασικού κατηγορούμενου, γνώριζαν που και για ποιο λόγο είχε εγκαταλειφθεί σε άλλο σημείο το αυτοκίνητο του άτυχου νέου. Άτομο συγκεκριμένο ενημέρωσε φίλο του Μάριου τις πρώτες πρωινές ώρες της απαγωγής, για το που θα έβρισκε το ΙΧ. Όταν εκείνος πήγε στο σημείο που του υπέδειξε και δεν το βρήκε, ο συγγενής του φερόμενου ως εγκέφαλου του είπε ότι είχε κάνει «λάθος». Τον οδήγησε τελικά στη συμβολή των δρόμων Αφροδίτης και Ποσειδώνος όπου βρέθηκε το Audi.

Η μαρτυρία για το σπασμένο κινητό και την αθλητική φόρμα

Ο Αναστάσιος Μπασαντής είπε σε συνέντευξη του στην Αγγελική Νικολούλη ότι το βράδυ της απαγωγής ο φερόμενος ως εγκέφαλος, του έδωσε το κινητό τηλέφωνο του Μάριου για να καλέσει τη μητέρα του και να της ζητήσει λύτρα. Το τηλέφωνο ήταν σπασμένο και το συγκρατούσε ένα λάστιχο. Η έρευνα έδειξε πως το κινητό του Μάριου ήταν καινούριο και λίγο πριν την απαγωγή του είχε μιλήσει από αυτό με τη μητέρα του. Αυτό μαρτυρά ότι την ώρα που συναντήθηκε ο Μπασαντής με τον φερόμενο ως εγκέφαλο για το πρώτο τηλεφώνημα, ο Μάριος είχε ήδη δεχτεί επίθεση. Ένα άλλο στοιχείο που αποκαλύπτεται μέσα από την συνέντευξη, είναι ότι ο βασικός κατηγορούμενος που πάντα φρόντιζε επιμελώς την εμφάνιση του και ντυνόταν με κοστούμια, το βράδυ της απαγωγής φορούσε αθλητική φόρμα. Μαρτυρία σοβαρή που δόθηκε στο «Τούνελ» για τη νύχτα της απαγωγής τον εμφανίζει να κινείται σε συγκεκριμένο χώρο με φόρμα.

«Φώναζε βοήθεια την ώρα της απαγωγής»

Συγκλονιστική είναι η νέα μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» δεκαπέντε μήνες μετά την απαγωγή. Το βράδυ της 9ης Αυγούστου, μεταξύ 22.00 με 23.00, πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του άτυχου νέου, ακούστηκαν κραυγές από έναν άνδρα που καλούσε σε βοήθεια. Σταμάτησαν ξαφνικά, μετά από έντονο θόρυβο σαν να έκλεισε πόρτα αυτοκινήτου.

Η διαδρομή που βάφτηκε με αίμα

Όπως αποκάλυψε το «Τούνελ» το e-pass του αυτοκινήτου του θύματος πέρασε από τα διόδια Ελευσίνας με κατεύθυνση την Κόρινθο στις 22.46 το βράδυ της 9ης Αυγούστου. Όπως υποστηρίζει ο βασικός κατηγορούμενος, πήγαν με τον Μάριο στο πάρκινγκ του προαστιακού στη Νέα Πέραμο, όπου εκεί συναντήθηκαν με δύο άγνωστα άτομα που επέβαιναν σε ένα BMW.

Στην κάμερα της εκπομπής μάρτυρας ανέφερε τις ύποπτες κινήσεις ενός μαύρου BMW, στην περιοχή του προαστιακού εκείνες τις ημέρες. Άλλη μία σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή, κάνει λόγο για ένα Audi στο οποίο επέβαιναν παραπάνω από δυο άνδρες. Το βράδυ της απαγωγής κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. Στο ύψος του τούνελ της Κινέττας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για κάποιο λόγο σταμάτησε στην άκρη του δρόμου με σβησμένα τα φώτα. Ο μάρτυρας που είδε τον συνοδηγό, περιγράφει έναν άντρα περίπου 40 χρόνων με κοντό μαλλί και γένια.

«Οδηγούσε βιαστικά μέσα στο ρέμα»

Σύμφωνα με μία άλλη μαρτυρία ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας BMW, μια ή δυο μέρες μετά την απαγωγή κινείτο με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε ένα ρέμα που οδηγεί στα Γεράνια Όρη, στην περιοχή της Κινέττας. Κάτι που φάνηκε πολύ ύποπτο αφού σε εκείνο το σημείο δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, καθώς υπάρχει μόνο ένας χωματόδρομος που οδηγεί σε στάνες με ζώα. Ο οδηγός μάλιστα προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο του. Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας μέχρι 40 χρόνων, με κοντά καστανά μαλλιά.

Η έρευνα που έφερε την ανατροπή

Τη νύχτα της 9ης προς 10ης Αυγούστου, οι απαγωγείς πρέπει να έπλυναν το αυτοκίνητο του Μάριου για να καθαρίσουν το αίμα του θύματος από το πορτ-μπαγκάζ. Μάλιστα οι απαγωγείς, είχαν ξεχάσει να βιδώσουν μια βίδα στην επένδυση της ταπετσαρίας.

‘Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας – γενετιστής Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος, δεν είχαν στο μυαλό τους ότι θα μπορούσε να ανιχνευτεί πλυμένο αίμα.

Η πρώτη έρευνα στην καμπίνα του αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε από τη Σήμανση, έγινε με τις κλασσικές μεθόδους ανίχνευσης γενετικού υλικού. Μετά την επιμονή της εκπομπής και τον διορισμό του κ. Φιτσιάλου από την οικογένεια που ζήτησε τον επανέλεγχο του αυτοκινήτου, χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύγχρονες τεχνικές ανίχνευσης αίματος, που έφεραν την ανατροπή.

Την αποκάλυψη της λίμνης αίματος στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου που ανήκε στο Μάριο.

Ο κ. Φιτσιάλος μίλησε ακόμα για δύο κηλίδες αίματος που επίσης ανήκουν στον Μάριο, και βρέθηκαν στο κάθισμα του οδηγού και στο πατάκι του συνοδηγού. Κάτι που δείχνει ότι δύο πρόσωπα που κάθισαν στην καμπίνα του αυτοκίνητου, είχαν συμμετοχή στα δολοφονικά χτυπήματα που δέχτηκε το θύμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε κι άλλο γενετικό υλικό που μέχρι σήμερα παραμένει χωρίς ταυτοποίηση.
                                        http://www.newsbomb.gr  και   panargolikos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου