Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τραγωδία με 37χρονο εργάτη στο πυρηνελαιουργείο

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Σπάρτης από την είδηση του τραγικού θανάτου που είχε ο 37χρονος συμπολίτης μας Πέτρος Κωστάκος, στο πυρηνελαιουργείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, στο 13ο χλμ της ΕΟ Σπάρτης-Γυθείου.
Ο άτυχος άνδρας, σύζυγος και πατέρας στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί, εξαιτίας εργατικού ατυχήματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 11 περίπου το πρωί ο 37χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στη γεμάτη δεξαμενή επεξεργασίας πυρήνα όπου εργαζόταν, με αποτέλεσμα να του προκληθεί ασφυξία.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Σπάρτης προκειμένου να απεγκλωβίσει τον άτυχο εργάτη, ωστόσο τους άνδρες της Υπηρεσίας πρόλαβαν οι συνάδελφοί του, που κατόρθωσαν να τον βγάλουν και να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Λίγη ώρα αργότερα έφθασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τον 37χρονο στη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα αναδείξει τα αίτια και την ώρα θανάτου.
Ο Πέτρος Κωστάκος, ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και ιδιαίτερα δημοφιλής ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Ξηροκαμπίου.

www.lakonikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου