Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ κάνει έρανο για την επιβίωσή του – 20, 50 και 100 ευρώ για το καλό του κόμματος


Είναι γνωστό πλέον πως η οικονομική κατάσταση του πάλαι ποτέ «λαμπερού» ΠΑΣΟΚ δεν είνια και στα καλύτερά της… Για την ακρίβεια είναι τόσο άθλια που οι υπάλληλοι είναι ή ήταν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, μετακομίζουν το κόμμα στα παλιά γραφεία για την εξοικονόμηση λίγων ευρώ, ξεπούλησαν μέχρι και το γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου – που είχε αποκτηθεί όταν ήταν πρόεδρος – για να μπορέσει να επιβιώσει το κόμμα.
Με απλά λόγια το ταμείο είναι τόσο άδειο που η Χαριλάου Τρικούπη, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, επιχειρεί εξόρμηση προς βουλευτές και στελέχη, ζητώντας τους να προσφέρουν τον οβολόν τους υπέρ του κόμματος.

Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί κουπόνια των 20, των 50 και των 100 ευρώ, ενώ σχετικός έρανος θα γίνει και στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο.

Πέρυσι οι στελέχη του κόμματος είχαν «πιάσει» τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, στο ΑΤΜ της Βουλής και επιτόπου του είχαν αποσπάσει 200 ευρώ υπέρ του κόμματος και όπως γράφει η στήλη μάλλον θα τον επαναπροσεγγίσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου