Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Γ' Εθνική: Συνάντηση με Γ. Ανδριανό ( VIDEO )

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό είχε προχθές αντιπροσωπία των ομάδων του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής με θέμα το οικονομικό.
Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε μια κίνηση με πρωτοβουλία του προέδρου του Παναργειακού, Τρύφωνα Μποζιονέλου για να συζητηθεί η ενίσχυση από την ΕΠΟ και να απαιτηθούν ορισμένα πράγματα από την Ομοσπονδία, που έχουν άμεση σχέση με το οικονομικό.

Ετσι, ως συνέχεια αυτής της προσπάθειας, προχθές συναντήθηκαν στο Ναύπλιο, αντιπροσωπία των σωματείων αποτελούμενη από τον Τρύφωνα Μποζιονέλο (Παναργειακός), Αγγελο Δανιήλ (Ατρόμητος Αχαΐας), Μάριο Σταματάκη (Κόρινθος), Μηνάς Λυσάνδρου (δικηγόρος) με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό και του έθεσαν το οικονομικό θέμα. Ο κ. Ανδριανός άκουσε με προσοχή τους τρεις παράγοντες και είδε με καλό μάτι τις προτάσεις τους.
Αμέσως παρέπεμψε το θέμα τους στον εκτελεστικό γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου και τον πρόεδρο της επιτροπής Γ' Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, οι οποίοι όμως αρκέστηκαν στα τυπικά, χωρίς να υποσχεθούν τίποτα.
Επόμενη κίνηση των 16 ομάδων του 4ου Ομίλου, που έχουν ταχθεί υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης από την ΕΠΟ είναι να «ξυπνήσουν» όλα τα σωματεία της Γ' Εθνικής, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο δυνατή η πρωτοβουλία.
Οι ομάδες θεωρούν τελείως άδικο να αντιμετωπίζονται επαγγελματικά όσον αφορά τις ποινές, τα πρόστιμα, τη διαιτησία και ερασιτεχνικά σε σχέση με το οικονομικό κομμάτι.
Επίσης, παρότι δεν το λένε για να μην γίνουν συγκρίσεις, υπάρχει μια σχετική ενόχληση με την περίπτωση της ΑΕΚ που είναι ίσως η μοναδική ομάδα που έχει οικονομικές απολαβές. Φυσικά είναι μια περίπτωση που διαφέρει πολύ απ' όλες τις άλλες...


Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα σωματεία της Γ' Εθνικής προτίθενται να κυνηγήσουν και να παλέψουν το θέμα, μέχρι εκεί που μπορούν, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου