Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ...!!!


Πολύ κοντά στη λύση του μυστηρίου του θανάτου του 30χρονου Αλέξη Ψυχογιού από το Νιοχώρι τα ξημερώματα της Κυριακής βρίσκεται η αστυνομία.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, ένας 33χρονος πακιστανικής καταγωγής συνελήφθη και διώκεται για παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και κλοπή.
Από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών της Ηλείας προέκυψε ότι ο 33χρονος αλλοδαπός, ενώ είδε τον 30χρονο Αλέξη να κείτεται πεσμένος σε χωμάτινο θαμνώδες πρανές, τον άφησε αβοήθητο και προτίμησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα, το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα που είχε πάνω του ο 30χρονος κομμωτής από το Νιοχώρι.
Ταυτόχρονα έκρυψε το ποδήλατο που οδηγούσε κοντά στον χώρο του ατυχήματος.

Ο 33χρονος Πακιστανός συνελήφθη στο Μάχου Βαρθολομιού ύστερα από συντονισμένη αναζήτηση, ενώ σε ελαιοστάσιο βρέθηκε και η μοτοσικλέτα, καθώς και το κινητό και το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζονται, εν αναμονή και της νεκροτομής και του πορίσματος της ιατροδικαστού για την ακριβή ώρα του θανάτου του 30χρονου. patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου