Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΤ και προσαγωγές σε χωματερή της Ηλείας



Ένταση στην περιοχή των «Λιμνών» της Ηλείας, δίπλα στον ποταμό Αλφειό, όπου από τα ξημερώματα έχουν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, καθώς κάτοικοι εμπόδιζαν την διέλευση απορριμματοφόρων.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμοΑλφειούσας- Μακρισίων, μην επιτρέποντας τη διέλευση. Στη συνέχεια απορριμματοφόρα άδειασαν σκουπίδια στην περιοχή.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Ηλεία, Γιώργος Μαρινόπουλος, κατά την επέμβαση των ΜΑΤ οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές έξι ατόμων που έκαναν περιφρούρηση έξω από τη χωματερή (ο ένας εξ αυτών Αμεα), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και τελικά αφέθησαν ελεύθεροι.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα απορρίφθηκε το αίτημα των κατοίκων για έκδοση προσωρινής διαταγήςπριν τα ασφαλιστικά μέτρα για την απαγόρευση εναπόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή (τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου).

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιχείρηση των ΜΑΤ, κάτοικοι των Μακρισίων και της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Πηγή:Ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου