Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Οι έμποροι αλλάζουν τα ελαστικά του περιπολικού στο ΑΤ Νεμέας


Σε σχετική ανακοίνωση στα ΜΜΕ από τον εμπορικό σύλλογο Νεμέας αναφέρεται: 
«Ο Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας κ. Λεωνίδα Κολαϊτη. Στην αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου συμμετείχαν οι …Μπαρλιάς Αναστάσιος – πρόεδρος, Καραχοντζίτης Απόστολος – αντιπρόεδρος και Κατσιρούμπας Αθανάσιος – υπεύθυνος επικοινωνίας. 
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα.

Επισημάναμε στον Αστυνομικό Διευθυντή ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας βρίσκεται δίπλα στους ένστολους και κατανοεί τον αγώνα που δίνουν σε καθημερινή βάση και το προσωπικό του Α.Τ. Νεμέας αλλά και συνολικά όλη η Διεύθυνση Κορίνθου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής μας ενημέρωσε για την μείωση της εγκληματικότητας, σε μεγάλο βαθμό, το 2013 στο νομό Κορινθίας, αποτέλεσμα των συνεχόμενων επιχειρήσεων.

Το επόμενο βήμα του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας θα είναι η αλλαγή ελαστικών, όσο αφορά το περιπολικό του Α.Τ. Νεμέας, κάτι για το οποίο έχουν βρεθεί ήδη οι χορηγοί. Τελικός στόχος του Συλλόγου είναι η αγορά ενός νέου περιπολικού, το οποίο θα εξυπηρετεί αποκλειστικά το Α.Τ. Νεμέας.

Ο κ. Κολαϊτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας στο Α.Τ. Νεμέας και δεσμεύτηκε ότι το νέο περιπολικό όταν παραδοθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας θα υπηρετεί αποκλειστικά στο Α.Τ. Νεμέας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου καλεί όλα τα μέλη του, αλλά και όλους τους πολίτες του δήμου Νεμέας και όχι μόνο να συνεισφέρουν οικονομικά σε αυτό το νέο εγχείρημα. Δεν έχει σημασία το ποσό. Αν όλοι οι πολίτες του δήμου δώσουν από 1 ευρώ θα αγοραστούν 2 νέα περιπολικά!

Τα ονόματα των χορηγών, ανεξαρτήτως ποσού, θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας ως ελάχιστη ανταπόδοση προς αυτούς που εν μέσω της πολεμικής που έχει εξαπολύσει η Τρόικα εναντίον του ελληνικού λαού, επιμένουν να αντιστέκονται μέσω του αλτρουισμού και της Κοινωνικής Ευθύνης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του Νεμεάτη πολίτη, καθώς και ο Νεμεάτης πολίτης βρίσκεται στο πλευρό του Εμπορικού κόσμου, στηρίζοντας την τοπική αγορά τόσα χρόνια».

ΠΗΓΗ: korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου