Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

"Ρήμαξαν" διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης- Έκλεψαν αντικείμενα αξίας 24.000 ευρώ

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χτες στην περιοχή της Ανάληψης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών», «Απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία», «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης» και παράβαση του Νόμου «Περί όπλων». Ειδικότερα, οι ανωτέρω επιχείρησαν να διαρρήξουν πόρτα εισόδου διαμερίσματος της περιοχής, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην κατοχή των ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και διαρρηκτικά εργαλεία.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 37χρονου βρέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και χρυσαφικών-κοσμημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, καθώς επίσης και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, διέρρηξαν τέσσερα επιπλέον διαμερίσματα στην ίδια περιοχή, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.

Η αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει τις 24.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου