Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Spetses Mini Marathon 2013



Με τη ναυτική παράδοση, την πλούσια ιστορία αλλά και την ιδιαίτερη κουλτούρα του, το νησί των Σπετσών αποτελεί την ιδανική επιλογή για έναν αθλητικό Σαββατοκύριακο. Έχοντας υιοθετήσει μια πολιτική που απαγορεύει τη χρήση αυτοκινήτων στο νησί και διαθέτοντας ένα περιφερειακό δίκτυο 25χλμ, οι Σπέτσες αποτελούν μια πρωτότυπη και ασφαλή επιλογή για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.
Η ομορφιά τους είναι εντυπωσιακή και χαρακτηρίζεται από τον ιδιαίτερο συνδυασμό του πράσινου των πεύκων και του μπλε της θάλασσας.

Τα πανέμορφα δάση αλλά και η πανοραμική θέα των Σπετσών, των κοντινών νησιών και της Πελοποννησιακής ακτής προσφέρουν ειδυλλιακές εικόνες για τις διαδρομές του αγώνα δρόμου.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Spetses Mini Marathon ευχαριστεί θερμά:
τον Δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη, τους Αντιδημάρχους κκ. Κωνσταντίνο Τζιάμο και Σπύρο Φαρδέλλο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Λιμενάρχη Σπετσών, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σπετσών, τον επικεφαλής των εθελοντών κ. Δημήτριο Ανάργυρο, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Διευθυντές των σχολείων των Σπετσών, τις Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων των Σπετσών, τον Σύλλογο Γυναικών Σπετσών, το Σωματείο Καραβομαραγκών “Αγαμέμνων”, το Σωματείο ερασιτεχνών αλιέων “ο Νηρεύς”, το Σωματείο Θαλάσσιων ταξί και τον κ.Μηνά Καλοσκάμη, ιδιοκτήτη των εστιατορίων “Ταρσανάς” και “Νερό της Αγάπης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου